Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický príbeh o tom, aké to je keď sa každé ráno prebudíte v inom tele a každý deň žijete život niekoho iného. Snažíte sa vyhýbať tomu, aby si to niekto všimol, a preto sa radšej nepletiete do životov týchtu ľudí. Všetko je v poriadku, až do rána, keď sa prebudíte v tele Justina a zamilujete sa do jeho priateľky Rhiannon. Od toho okamžiku všetky pravidlá, podľa ktorých ste žili, prestávajú platiť. Konečne sa objavil niekto, s kým chcete byť Deň čo deň. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (103)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film „Every Day“ je taký moderne netradičný romantický príbeh. Základ samozrejme je dobre známy, ale aj napriek tomu celý príbeh je servírovaný svižne. Vzťah medzi „A“ a Rhiannon pôsobí romanticky. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, tak takmer všetky vedľajšie postavy (prekvapivo hlavne Rhiannina rodina) majú veľmi malý vplyv na celý príbeh. Je tu vidieť snahu, malé kvapky originality a „skryté“ metafory, nad ktorými by sme sa mali zamyslieť. A to by sa malo hodnotiť. Z mojej strany napríklad so štyrmi malými hviezdičkami. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Film má originálny príbeh, s skvelou zápletkou. Je pravda že film má nereálny dej, ale mne to vôbec nevadilo skôr naopak mám rád nie čo nové originálne čo som ešte nevidel. Najlepšia časť filmu je keď sa objaví vo filme Alexander a keď A' zostáva v ňom nijaký čas. Strhujúce je aj rozhovor Rhi a A' v Alexandrovom tele a dôvod prečo musí odísť z jeho tela. 6/10 ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Every Day si pohrává s dost luxusní myšlenkou, která by v dobrých rukou v sobě mohla skrývat hodně potenciálu - třeba i pro kratší seriál. I když se nejedná o první film s podobným námětem (Vnitřní krásu jsem viděl před mnoha lety), působilo to na mě hodně neokoukaně, byť teda potenciál zůstal z větší části nevyužitý. Ale jako romance to každopádně bylo parádní. Kouzelná Rhiannon je přesně ten typ člověka, kterého si divák zamiluje na první pohled společně s hlavním hrdinou. Angourice Rice se svým půvabným úsměvem v pohodě utáhne celý film, který líbivými teplými barvami a pohodovým soundtrackem buduje fest příjemnou romantickou atmosféru. Jen z konce jsem trochu rozpačitý, ten mi přišel trochu neuspokojivý, nedomyšlený a vůči postavám vlastně docela krutý. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase romantický film s unikátnou, jemne fantasy myšlienkou, ktorá dala tomuto snímku osobitý ráz. Trošku ma mrzí, že sa tvorcovia viac nevenovali tomu, ako došlo k danej anomálii a prečo sa Justin neustále prevteľuje. Mohlo to do príbehu vniesť viac logickosti a určite aj emócií. Takto je to len niekde v nadpriemere. Jednu hviezdičku pridávam za veľmi sympatickú Angourie Rice. 70 % ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Příjemná teen romance, kterou jsem si ale užil spíše zásluhou vlny, na kterou jsem naskočil před týdnem prostřednictvím Já, Simon. Film na mě zapůsobil již při uvedení do našich kin, pro velké plátno je ale poměrně zbytečnou záležitostí. Hlavní hrdinka je na svůj věk přesvědčivou herečkou a celý fantasy námět dýchá nesmírně sympaticky. Když ovšem už koukám na pochmurné romanťárny, očekávám pořádnou emotivní ždímačku. O tu mě tvůrci Every Day bohužel ochudili. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (4)

  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)
  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)

Reklama

Reklama