Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) sa preberá z kómy po brutálnom útoku na jej rodinu, pri ktorom jej zabili manžela a dcéru. Keď vrahov nikto nepotrestá, Riley vezme spravodlivosť do vlastných rúk. Svoju frustráciu a hnev premení v motiváciu, a roky v úkryte trénuje myseľ i telo. Stane sa z nej neporaziteľná pomstiteľka, ktorá uniká polícii, FBI aj losangeleskému podsvetiu. Riley má vlastné poňatie spravodlivosti. A nikto mu neunikne... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (152)

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Peppermint... alebo ako si Garnerka "vod plotny vodskočila". Pre fanúšikov Punishera (poprava rodiny v lunaparku), Ctihodného občana (poprava sudcu), Death Sentence, The Brave One... Na selfjustice od Morela sa pekne pozerá, ale ako je u neho už zvykom, film nemá jedinú sexi scénu, čo u vyšportovanej Garnerky trochu zamrzí, kompenzuje to eR-kový rating so scénami ala John Wick. Film robený na zákazku vášho rodinne založeného pudu. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Pierre Morel akciu s drsnými hrdinami vie (Taken, Gunman) a tu ostáva znova vo svojom žánri, no tento krát tu nakopáva prdel ženský hrdina. Konkrétne Jennifer Garner. Musím priznať, že jej to celkom sedí (aj v Daredevilovi jej to seklo) takže som nemal problém vydať sa spolu s ňou a sledovať najklasickejší akčný príbeh o pomste. Stručne a jasne, dobrá akcia fajn jednohúbka. 70% - 3* ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Je mi tak trochu ľúto, keď sa polroka pred pepermintkou, zniesla vlna kritiky na jedinečného Bruce Willisa a jeho filmu DEATH WISH. Hovorilo sa o prachprostej, samoúčelnej, pre ten druh kritikov nevkusnej pomstychtivej vyvražďovačky. Ale ak príde na podobný námet dáma, všetko je v poriadku, a kritiky hovoria o emancipovanej dáme, ktorá vie zobrať osud do vlastných rúk. Toľko kritika. A vlastne je tam z môjho pohľadu kritiky viac, ale užil som si béčko, ktoré zrovnať s vyššie spomenutým snímkom nebude nevhodné. Práve naopak. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Taková ta pověstná béčková "guilty pleasure", která rozšiřuje početný zástup revenge filmů poslední doby, kde bere spravedlnost do vlastních rukou matka, která přišla o všechno, a státní instituce jsou vůči ní lhostejné. Nestárnoucí Jennifer Garner se s tím opravdu nemazlí, její naštvanost a znechucení podsvětím i zkorumpovanými institucemi je uvěřitelná, děj má spád, akční scény jsou v pohodě (jakoby hrdinka podstoupila trénink u samotného Johna Wicka) a příjemným kořením jsou jisté náznaky zdravého nadhledu. Na 4* jít nemohu, byť jsem o tom chvílemi přemýšlel, protože děj je zkratkovitý a až příliš jednoduchý, závěrečný střet s hlavním padouchem také ne zcela nepřesvědčil. Dobré 3* však dávám bez výčitek. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vo svojom žánru (napr. sem patrí aj Colombiana) to „pozoruhodným“ filmom spraví J. Garner a jej premena na bolesť a ľútosť nepoznajúcu „killing machine“. Film má jasnú koncepciu, ale niektoré detaily sú „nevypracované“ – napr. ako sa za tých rokov stala z R. North taká „profesionálka“? Otvorený záver (ako to už u takýchto filmoch „býva zvykom“). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galéria (97)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)

Reklama

Reklama