Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ži svoj život.. V to verí a podľa toho žije mladý zaľúbený pár spod Tatier plný ideálov a snov, Mary a Buddy. Spoločne so svojou tanečnou skupinou West Coast Crew snívajú o lepšej tanečnej budúcnosti a bohatstve. Najviac húževnatý je Buddy, ktorý je pre výhru schopný obetovať takmer všetko, aj lásku... a práve vtedy na scénu prichádza citlivý Hugo, u ktorého hľadá útechu a pochopenie sklamaná Mary... Pri tanečnom súboji si ich všimne uznávaný producent a pozve ich na casting do tanečnej súťaže, ktorá by im otvorila dvere do sveta šoubiznisu. Aby si splnili svoj sen o úspechu a bohatstve, musia čeliť rôznym tvrdým prekážkam, kde sú ich vzájomné vzťahy a charaktery podrobené veľmi tvrdej skúške. Postupne sa stávajú miláčikom publika a producent pre väčšiu sledovanosť vyťahuje na verejnosť ich neľahké životné osudy a skutočnosti, ktoré môžu poriadne naštrbiť ich dlhoročné priateľstvo... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (95)

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Slovenská verzia amerického Let´s dance (Step up) zaobalená do talentovej šou. Bolo zaujímavé sledovať zákulisné taktiky televízie, ale inak sa jedná o podpriemerný počin, aj napriek mojej slabosti pre americkú tanečnú sériu spomenutú vyššie. Postavy boli šablonovité a nezaujímavé, zápletka banálna, tanec mierne nadpriemerný (aj keď dosť nasilu pretláčaný takmer do každej scény, či už pri prejdení tanečníkov do inej miestnosti, alebo iba pri prechádzaní mestom a podobne, tancovali stále, aby bolo vidieť, že ide o tanečný film) a hlavná postava Buddy veeeľmi nesympatická. 4,9/10. Stále mi behala po mysli pieseň Ben Cristovao - NAHA (Vypadáš nejlíp, když vedle mě ležíš nahá A ona jakože "aha, tak budu nahá"). ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Cílová skupina: 12 až 16 let Jsem několikanásobně mimo cílovku, takže mě berte s rezervou. Hvězda za pozadí s Tatrami, líbila se i svlečená Mária, i když nic neukázala. Dvě třetiny filmu viděny v češtině, než mě napadlo přepnout stopu na slovenštinu, v níž se evidentně natáčelo víc scén. Postsynchrony jsou tradičně tragicky mimo. Český hlas starého železničáře, dědy Huga, mluvil pan Zindulka? ()

Reklama

einar 

všetky recenzie používateľa

Tak. Motív prestal byť originálny tak v roku 2004, čo štastný výber nebol. Ďaľším ošemetným problémom sú profi tanečníci, teda aj neherci. Koho baví hip hop tancovanie toto asi bdue brať ako pridanú hodnotu, ale čo prostý divák. Potom z toho vznikajú komické situácie ako sa Poruchovi pri dialogu s Havranovou, ktorá je hore bez nonstop utekajú oči smerom dole, lebo nedokáže udržať pohľad. Plusom je zákulisie fungovania realityshow aj ked to bolo podľa mňa mierne vyhrotené ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Vau, takhle se dělá díra do světa……….ne, sranda……..tohle opravdu ne. Proč se podobné pokusy vůbec točí? Není lepší investované peníze dát na záchranu Pandy velké? Rádoby děsně cool taneček v kombinaci s dalším odpadem naší kultury, talentovou soutěží. Do toho samozřejmě láska, rodiče, zrada a tohle a tohle a tohle….všechny „originální“ zápletky sepsané sedmiletou prvňačkou během velké přestávky. Cristovao s Hádkem, vy si neumíte vydělat na svačinu nějak jinak? Tohle by snad bylo pod úroveň i pro Martina Dejdara. Paní Sedláčková, chytněte se za ruce s Dušanem Rapošem a běžte se podívat do kina, jak má vypadat film….tohle hraničí s ostudou. ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Hned od počátku jsem si říkal, že to bude zase strašný prů..r. Nebyl. Nicméně například hned začátek mi přišel nesmyslný. Aby se partička dostala do opuštěné továrny a tam si tančili. U nás na Moravě jsou všechny hlídané, oplocené a hlavně pod kamerami. Ale třeba to v Praze mají jinak. I další část - zákulisí talentovaných soutěží. Panebože, větší klišé fakt nemohli vymyslet. Všechny ty zápletky jsou tak klasické až už jsou naprosto očekávané. Jako s tím bulvárem. Stejné klišé je pak setkání před věznicí. Matka vychází, nečeká dceru a ona zrovna přijde, k tomu hudba. Americký velkofilm hadra. Alespoň ty taneční čísla jsou vcelku oku lahodící. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (7)

  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)
  • Natáčelo se také na známé železniční stanici ve Svitu a pak nejčstěji v pražském PaKULu (Palác Kultury na Vyšehradě). (ČSFD)

Reklama

Reklama