Reklama

Reklama

Všetko, čo mali

  • Česko Všechno, co měli (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Príbeh rodiny, ktorú spája minulosť, ale rozdeľuje súčasnosť. Brat na Bridget nalieha, aby sa postarala o svoju matku, ktorá trpí demenciou, a umiestnila ju do ústavu. Otec však trvá na tom, aby jeho manželka zostala doma. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (14)

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa celkom dobrá rodinno - vzťahová dráma. Samozrejme je to komorné nie v najlepšom zmysle slova, teda že veľa vecí je tam iba načrtnutých, niektoré vyšumia do prázdna, a niektoré sa riešia veľmi jednoducho, ale pointu a emóciu to má, nehovoriac o hereckých výkonoch. Michael Shannon je výborný vždy, Hilary Swank je záruka kvality a Blythe Danner síce nemá veľa priestoru, ale veril som jej všetko. 7,1/10. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pekná rodinná dráma. Je to dobre napísané a aj zrežírované. Moja milovaná Hilary Swanková už dávno tak skvele nehrala v nejakom dobrom filme. Z ostatných hercov vyniká ešte hlavne Robert Forster v úlohe starého manžela trápiaceho sa s dementnou ženou. Po Jackie Brown asi najlepší výkon aký som od neho videl. Ale celkovo ma príbeh tej rodiny nejak extra nezaujal a ani citovo nedostal. Téma demencie ma príliš nebaví. Proste som tak v pohode sledoval, kto sa vzchopí vo svojom živote, kto nie, kto zomrie, kto nezomrie. Nenudil som sa ani na chvíľu a kvôli Hilary to za jedno pozretie stálo, ale znova sa k tomu už nikdy nevrátim. Som ale zvedavý na ďalší film tejto režisérky. Na debut to bolo dostatočne dobré. 6/10. ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Výborný začátek, sledující dospělé lidi v rodině jako ze života, a emocionální závěr, schopný je chápavě usmířit, odděluje vyhroceně hádavá prostřední třetina, v níž se vytahuje špína obnažujíc, v jakém neuspokojivém (vztahovém, citovém, "existenciálním") marasmu se postavy doopravdy plácají. Vynikající herci se obviňovali natolik ublíženecky (a mechanicky a ukřičeně), že nebylo daleko k tomu, aby poztráceli získané sympatie. Plus ten krocan! :-) ()

katakomb 

všetky recenzie používateľa

Rád bych dal víc, Hillary byla skvělá, Michael byl skvělej, ale možná ten film mohl být trochu střízlivější, méně je někdy více a myslím si, že tomuhle filmu by slušelo méně ukřičených scén s rodinnými spory, možná o pár zápletek méně by taky neuškodilo. Příběh a téma určitě zajímavé, ale zkrátka bylo toho moc, abych si na to mohl udělat rozumný názor a zamyslet se nad něčím hlubším, zůstávají jen smíšené dojmy z přehršle podnětů. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Život s alzheimerom nie je žiadna sranda. Vie to aj Bridget, pretože ním trpí jej mama, no jej otec ju napriek všetkým problémom odmieta zveriť do špecializovaného zariadenia. O silnom vzájomnom vzťahu medzi starnúcimi manželmi. Napriek ich láske nie je v rodine všetko ideálne a žiadny vzťah tu nie je jednoduchý. Aj keď je dosť veľké šťastie, že Ruth akceptuje svoje zabúdanie veľmi ľahko, netrpí strachom a nereaguje hnevom na svoje problémy. Zároveň je to vhodný vianočný film, keďže jeho dej sa odohráva v období Vianoc. Produkcia je kvalitná a herci výborní. Hilary Swank nie je žiadna lacná kráska do sladkého filmu. Možno aj preto jej režisér zveril hlavnú úlohu a svojím talentom tak mohla uveriteľne stelesniť komplikované vzťahy a emócie. 70% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance v Utahu. (Rominator)
  • Vznik tohoto filmu byl podpořen programem Sundance Institute Feature Film Program (FFP). (Rominator)

Reklama

Reklama