Reklama

Reklama

Uväznení v horách

  • Slovensko Snežná pasca (viac)
Trailer

VOD (1)

Joe Braven  (Jason Momoa) vedie pílu v odľahlej kanadskej divočine. Na píle pracuje spoločne so svojím otcom, Lindenom (Stephen Lang). Lenže Linden nie je vôbec v poriadku, nedávno utrpel v práci zranenie a odvtedy ho zrádza pamäť. Keď Linden začne v jeden večer v krčme otravovať nejakú ženu, o ktorej je presvedčený, že je to jeho mŕtva žena, Joe sa rozhodne vec riešiť. Lekár Joeovi radí, aby bol jeho otec umiestnený v ústave. Joe z toho nie je nijako nadšený a je mu jasné, že otec, ktorý je napriek výpadkom pamäte inak v poriadku, nebude súhlasiť. Joeova žena Stephanie (Jill Wagner) preto navrhne Joeovi, aby vzal otca do zrubu v lese a tam si o tom všetkom bez nej a dcéry Charlotte (Sasha Rossof) prehovorili. Joe teda s otcom vyrazí do zrubu. Ani on, a ani jeho otec nemajú tušenie, že si v zrube pašeráci drog ukryli svoj kontraband. Lenže po príchode do zrubu kokaín čoskoro objaví. Joeovi je jasné, že ak sa darebáci objavia, pôjde do tuhého. Situáciu skomplikuje Joeova dcéra Charlotte, ktorá sa skryla v kufri auta a teraz je nadšená, že otca okabátila. Joe sa snaží otca s dcérou naložiť do auta a z miesta odísť. Je však neskoro, objavia sa mafiáni, ktorých vedie akýsi Kassen (Garret Dillahunt)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

fugazi odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy bych neřek, že je možný se ve filmu takhle ztratit. V podstatě celý děj se odehrává kolem jedný chaty někde v lese. Jenže režisér a kameraman nemaji nejmenší tušení o orientaci v prostoru a tak se chata a příjezdová cesta k ní neustále prodlužuje nebo zkracuje, podle toho, jak se to hodí. Takže se postavy náhodně generujou na místech, kde není možný, aby byly. V jedný chvíli chlápek přijde k útesu pěšky a v další scéně nasedne do auta, který tam nebylo. Celej konflikt je neskutečně trapnej a vlastně úplně zbytečnej a každá potyčka vypadá jak pošťuchování dětí ve školce. Občas dokonce při rvačce chybí zvuky! Všichni maji obří bouchačky, ale jen dva náboje do nich a tak s nima kolem sebe jen máchaj, aby to neskončilo dřív, než má. Ve finále to celý završí Momoa svojí výzbrojí čítající past na medvědy a lano, kterym udělá takový kombo, že jsem řval smíchy po celý konečný titulky. ricci.s dal čtyři hvězdy, tak je jasný, jaký kvality tehle nervák má. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Akční relax nejprostšího ražení, kde u jakýchkoli hodnocení pod tři hvězdy vůbec nechápu, co dotyční hlupové čekali. Žádná intelektuální pastva, nýbrž prostě sníh, srubík, lesy, útesy, funkční Momoa, primitivní zápletka, tam a zpátky honička, lítající sekery a zbrusu nová největší filmová reklama Carharttu. V té nejlepší tradici béčkových VHS mačo oddechovek. ()

Reklama

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Mam rád chaty a zasněžený krajiny a k tomu nějaký ten lov. Pokud se mezi sebou loví lidé tím lépe. Odlehlá krajina, kde není signál, takže se nedovoláš. Všechny tyto aspekty jsou prima, a hrajou filmařům do karet, navíc „dědek“ Stephen Lang vypadá, že by se ještě rád porval a jen tak by se nevzdal, ale i přesto je to jenom naháněčka, která bohužel nic nového nepřináší. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Jason Momoa mi je celkovo dosť nesympatický, nikdy som ho moc nemusel a to je v akčnom žánri tohto typu aj celkom problém, ale Braven sa mu celkom podaril. Nie, že by to bol nejaký zázrak, podobných filmov už bolo nespočet, ale ja mám pre takéto menšie, ale zato poctivé akčné filmy stále celkom slabosť. Film nanešťastie dosť zaostáva prakticky v tom najdôležitejšom, funkčnosti zápletky, tu mi jednoducho celý ten konflikt príde poriadne nepravdepodobný a prakticky aj zbytočný. Ale prevedenie je už na tom podstatne lepšie. Dejovo to neprinesie nič nové, ale je to svižné, dostatok priestoru dostanú postavy, ktoré mi vďaka tomu prišli nakoniec ešte sympatickejšie, ako je bežné a aj ten Jason Momoa je tu sympaťák. Nepredvádza sa tu a ani na nič nehrá, len je tu slušný otec rodiny, ktorý nikoho a nič nezanedbáva a keďže jeho otec trpí psychickou poruchou, chce s ním stráviť nejaký čas na chate ďaleko od všetkého, toto sa mi páčilo a tak mi vôbec nevadilo, keď sa dlhší čas nič akčné nedialo, sadla mi aj táto rodinná línia. A potom je už z toho klasická naháňačka v lesnom prostredí, ktorá kľudne mohla byť aj veľkolepejšia, tie postavy tu zase tak veľa priestoru nepoužijú, ale pozeralo sa mi na to dobre až do konca. Navyše Momoa na to nie je sám, ale páčila sa mi celá jeho rodina, konečne nie je absolútne neschopná a kompletne odkázaná na manžela a otca, ako je to zvykom, ale každý z nich sa o seba vie celkom postarať, ale len v rámci relatívnej uveriteľnosti, nič prehnané tu nikto nespraví. A Stephen Lang je samozrejme stávka na istotu, ten charizmou a herectvom všetkých s ľahkosťou zatieni. Ale chcelo by to lepších záporákov, prišli mi dosť nevýrazní a obzvlášť ich šéf. Moc nesklame ani akcia, nič výnimočné som tu nečakal a určite ani nedostal, ale predsa len film ponúkne pár znesiteľných bitiek, pozerateľných prestreliek, nejakých tých efektných likvidácií, hlavne použitím luku, ale aj pár úplných nezmyslov. Tie dva extrémne pády s protivníkom do priepasti si mohli odpustiť, hlavne tá posledná scéna s pascou mi prišla poriadne tupá. A technicky je to pohodový štandard, film určite nemal nejaký závratný rozpočet, ale vyzerá dobre, čo už v akčnom žánri dnešnej doby dávno nie je záruka. Takže síce nepreháňam v hodnotení, ale aj tak mi Braven presne sadlo do nálady, takýmito filmami nepohrdnem a Momoa si u mňa trochu polepšil reputáciu. 64% ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

To si takhle jednoho dne usmyslel stále sympatičtější bývalý neherec Jáson Maomam, že vezme na chalupu svého tátu, aby zavzpomínali na starý časy a pokusili se z dědka alespoň na chvilku vyhnat pre-alzheimerův syndrom. Jaké je ovšem jejich překvapení, když v boudě najdou pytel fetu a v momentě mají na krku skupinku grázlů a navíc i příležitostných profesionálních stopařů, kteří se mezi sebou dorozumívají vysílačkami ve stylu:" ber si sektor C, přední západ..já vezmu zadní perimetr a Džou si vezme levý východ". Děda antiavatar, dva dny zpátky ještě nevěda, kde je a co je za století, najednou se synkem spřádají plány a dědek neomylně likviduje snajpera nejprve z levého východu, až přes ostřelovače na pravém, zadně-severním sektoru. Tohle byly momenty, kdy jsem si solidně odkašlal příjemným záchvatem smíchu, ovšem když se člověk povznese a spočítá si, že dva a dva jsou pět, pak může být celkem spokojen podívanou na klasickou naháněnou, navíc v atraktivním prostředí se dvěma metry sněhu, kam by ani psa nevyhonil.................... moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galéria (131)

Zaujímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama