Reklama

Reklama

Pátranie

  • Slovensko Nezvestná: Nájdem si dcéru (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Keď Davidovi zmizne jeho jediná dcéra Margot, polícia spustí pátranie. Po 37 hodinách však nemá jedinú stopu, a tak sa David rozhodne pozrieť niekam, kde zatiaľ nikto nehľadal - do dcérinho notebooku. Pomocou jej počítača a rozhovorov s jej priateľmi David odhaľuje dcérine tajomstvá a zisťuje, že Margot nebola zďaleka tou dokonalou dcérou, za ktorú ju považoval... (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (463)

juta 

všetky recenzie používateľa

Spoiler! Nebýt vytrvalého tatínka, tak by se dcerka hledala do teď. Jak je vidět, internet je špatná, ale v některých případech i dobrá věc. Tady v tom případě pomohla každá drobnost, kterou David našel a dozvěděl se i něco "málo" o své dceři. Zajimavý film, ale bacha pro ty, kteří se na to chtějí podívat - ani s dabingovou verzí budete dost často číst titulky. :D ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvapenie. A je hlúposť aby som tu rozpisoval veci, nech to nikomu nepokazím. Každopádne, hudba, scenár, formálne prevedenie a herecké výkony na jednotku. Napätie funguje. Rovnako aj dávkovanie informácií. Myslím si, že mnoho filmov sa pokúšalo o podobný koncept ale z môjho pohľadu je tento v rámci vnútorného fungovania a stotožnenia sa s hlavnou postavou veľmi uveriteľný a dramaticky zaujímavý. Určite stojí za videnie. Taký ten malý veľký film, ktorý prešumí kinami bez odozvy pričom uprostred plejády nezaujímavých blockbusterov značne vyniká. Low budget Gone Girl. A Asian people rules! ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Prva zhruba hodina je fantasticka. Napinava, dojimava, pribehovo silna. Potom sa vsak zacinaju vrsit zvraty ako z nejakeho prekombinovaneho thrilleru 90. rokov, ked sa scenaristi predbiehali, kto vytiahne pocas deja z rukava viac twistov. A kuzlo je prec. Posledny akt som uz iba prefacepalmoval. Velka skoda. Ale ak kvalita filmu pre niekoho znamena pocet prekvapeni (aj ked obcas uplne pitomych), tak je tu jedna z topiek roku. Dobry film, ale dlho sa z toho klula uplna pecka 7/10 P.S. forma je funkcna, ale napr. Cesky Semestr ju vyuzival omnoho kreativnejsie a funkcnejsie ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Skvelé by to bolo i bez šokujúcej twistovej koncovky. Čakal som, že to možno bude obsahovať nejaký trochu menej čakaný zvrat, ale TOTO som vážne nečakal. Ale áno, dávalo to logiku (nepáčilo sa mi snáď len to, že ako prvé volala otcovi a nie na políciu, tak ale OK, mala 16). Nebyť koncovky, šlo by „len“ o mrazivý a prekvapivo strhujúci triler o zle medzi nami, o zle, ktoré prekvapivo zaútočí v najnečakanejšej chvíli, brutálne zasiahne do našich životov, rozkope ich na márne kusy a naše životy sa vinou krvavého, zbytočného, primitívneho zločinu už nikdy nevrátia do pôvodných koľají. Áno, mne by to v pohode stačilo aj „len“ takto. Ale keď už si myslíte, že to máte, zaskočí vás finálna 10-minútovka, kedy len otvárate oči a ste šokovaní. A potom oči zavierate, lebo ste pre zmenu extrémne dojatí (no to budete už v úvodnej variácii na pixarovku Hore). Rafinované, inteligentné, svižné. Akurát ma vydesilo, že môj obľúbený hulič Harold má už skôr 50, než 40 rokov. Produkoval režisér Nočnej hliadky, Rus Timur Bekmambetov, ktorý, zdá sa, sa začína pekne špecializovať na podobné „internetové“ trilery (Odobrať z priateľov 1 – 2). ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Během sledování se mi to celkem líbilo, ale s odstupem jednoho dne to vnímám čím dál kritičtěji. Prvních 14 minut je nesnesitelně nudných (svou banálností), ten celkový nápad se sledováním něčí plochy není nic nového a už to tady bylo mockrát (a většinou i v lepším zpracování), a závěrečné rozuzlení mi osobně přišlo směšně nepravděpodobné a velmi nepovedené. Nesednul mi ani herecký představitel hlavní role, film má ale myslím docela dobrý soundtrack. Searching osobně vnímám jako ucházející (leč nepříliš původní) experiment, který celkem stojí za vidění - že by to byl ale nějaký zázrak, to si určitě nemyslím. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (52)

  • Keď David (John Cho) prezerá Margotin (Michelle La) tumblr, URL adresa je uvedená ako "www.tumblr.com/blog/mkmania01", ale správny formát URL pri prezeraní blogu by bol "mkmania01.tumblr.com". David sa na Margotin tumblr dostane aj kliknutím na výsledok vyhľadávania "Log In", čo naznačuje, že bola už prihlásená na svojom počítači. Avšak to by ho malo viesť na jej dashboard, nie na jej blog a nemala by tam byť možnosť "Follow" ("Sledovať") v pravom hornom rohu. (Pat.Ko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Když David (John Cho) objeví bratrovo tričko v Margotině autě a hledá číslo prostřednictvím svých kontaktů, lze vidět, že jedním z nich je režisér filmu Aneesh Chaganty. (Dr Lizal)

Súvisiace novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (viac)

Reklama

Reklama