Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (viac)
Trailer 1

Sean sa rozhodne vykradnúť dom muža, ktorý sa zdá byť celkom bohatý. Pri tom mu napomáha jeho kamarát Derek, ktorý muža ostražito pozoruje. Sean sa už chystá na odchod, dokedy si nevšimne jedných záhadných dverí. Rozhodne sa vojsť do miestnosti, no to čo uvidí, ho bude dlho prenasledovať. (TomX2)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (130)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Mladík uvidí čo nemal a odvtedy sa pre neho začína adrenalínová jazda a nerovný súboj s prefíkaným psychopatom. Je to síce o malú štipku slabšie ako moja obľúbená Disturbia, ale kto má rád filmy o tom, kto s kým napokon vyjebe, tak si to určite užije. Áno, o horor sa nejedná, ale napriek tomu je to vynikajúci thriller, ktorý dokáže udržať diváka v napätí od začiatku do konca, takže v tomto prípade budem ten "utopista" veľmi rád!!! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Dvojica zlodejov lúpiaca v jednom dome príde nato, že jeho majiteľ doma väzní a týra neznámu ženu. Na políciu ísť logicky nemôžu, a tak sa snažia žene pomôcť a vyslobodiť ju svojpomocne. Obstojne natočené, napätie aj emócie tvorcovia dokážu v pasážach keď je to treba vyvolať a David Tennant je ako záporák okej. Avšak, je to minimálne prekvapivé alebo niečím výraznejšie zapamätateľné. Proste fajn trilerová jednohubka bez väčších nezmyslov, ktorá po pár týždňoch vyšumí z hlavy. 60% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Záporák výborne zahraný, ale inak tak trochu prehnaná zápletka a na konci chýba nejaké prekvapko. Samozrejmosťou je tu nelogickosť v konaní, taký zlodejíček by sa na to celé pekne vysral a nie že by stokrát urgoval u polície nahlásenie trestného činu a trikrát sa vlúpal do toho istého domu. Rozvinulo sa to celkom dobre, prvých 30 minút je naozaj dobrých, ten záver však už pokulhával, pretože sa celý nesie na vlne zbytočného nadmerného nadsadenia vecí, ktoré tam nechýbali, ako je napríklad tá vec s náložou, neskorá reakcia na lopatu, pretože nepočujem, ako niekto za mnou šliape do snehu, iný je zas lopate odolný atď. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Plnokrvný, nervydrásajúci thriller, ktorý mňa ako fanúšika žánru dokázal takmer dokonale uspokojiť. Zbytočne sa budeme zasierať úvahami, čo mal kto urobiť, alebo neurobiť, komu čo povedať alebo kam ísť. Mňa to napriek všetkým dejovým kotrmelcom prikovalo k obrazovke na celých 110 minút, pričom som sa ani jeden jediný raz nepozrel na časomer, ani nestopol prehrávanie. A to je známka kvality. Davida Tennanta nepoznám, ale tu sa uviedol ako skvelý záporák a verím, že zopár takýchto postáv si ešte v hororoch strihne. Výhrad mám v podstate len veľmi málo. Od začiatku to šlape ako dobre namazaný stroj. Funguje atmosféra, napätie a je tu naviac aj komu držať palce. Nečakane výživný filmík na neskorý večer. Silno odporúčam... 75 %!! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Slušné spracovanie, charizmatický David Tennant (taký šťúply herec, no dokázal nahnať zimomriavky) a v niektorých scénach slušná dávka napätia. Ale o horore by som rozhodne nehovoril, napínavý thriller to áno. Na druhú stranu však mi tu práve gore scény najviac chýbali, priam si pýtali byť tu. A zišiel by sa ešte nejaký nápad, ako viac oživiť scenár, niektoré miesta boli také, že začali rýchlo nudiť, našťastie bolo ich len pár. Lepší priemer. 65/100 ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama