Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň matiek sa nezadržateľne blíži a matky (a otcovia) ho budú prežívať každý svojím spôsobom. Na každého však čaká množstvo prekvapení.... Sandy (Jennifer Aniston) sa spamätáva z rozvodu s manželom, ktorého ulovila podstatne mladšia. Snaží sa zachovať si nadhľad a nestratiť samú seba. Miranda (Julia Roberts) je známa televízna celebrita, ktorá svojej kariére obetovala rodinu. Stále viac si uvedomuje, že v živote síce dosiahla všetko, ale vlastne sa o to nemá s kým podeliť. Jesse (Kate Hudson) žije v harmonickom vzťahu, ale vďaka predsudkom svojich konzervatívnych rodičov s nimi vôbec nestýka a ich existenciu zatajila aj manželovi. Neohlásená rodinná návšteva jej tak môže spôsobiť isté komplikácie. Bradley (Jason Sudeikis) pred rokom zostal sám s dvoma dcérami v teenagerskom veku a práve sa potýka s problémami, ako im nahradiť matku a zároveň odolávať útokom zo strany množstva dobromyseľných mamičiek, ktoré o neho prejavujú záujem. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 2

Recenzie (142)

Gaia.M 

všetky recenzie používateľa

Budu se opakovat, ale já prostě miluju tenhle typ filmů, kde sledujeme několik dějových linek, vícero lidí a některé se třeba prolínají, jiné ne. Mám to prostě ráda. Kamarádka mi onehdy povídá, jak to všechno stíhám, že ona se ztrácí, netuší, kdo je kdo, kdo je s kým, co, proč, jak.. Já to miluju :) A když je tam ještě tak skvělé obsazení, tak je to pecka. Mně se to moc líbilo. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Keby bol Garry Marshall vedel, že odíde predčasne do večných hollywoodskych lovíšť, zrejme by sa bol rozlúčil lepším dojákom. Množstvo scén pôsobí veľmi zlým dojmom a schádza do trapnosti. Zasmejete sa málo, pravdepodobne vás to ani nedojme a tých mnohých zúčastnených filmových hviezd, je na projekt takéhoto minimálneho kalibru naozaj veľká škoda. ()

Reklama

KajusaK 

všetky recenzie používateľa

Na film jsem netrpělivě čekala, poté jsem se dlouho odhodlávala ho pustit. Každopádně jsem velmi příjemně překvapená. I když byl závěr naprosto předvídatelný, tak některé momenty stály opravdu za to. Nadprůměrná komedie. Z těch nových rozhodně nejlepší. Jennifer, Kate a Julia v jednom filmu to je dokonalost. Hello Sandy with two sons :D). ()

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Zrejme to trošku nadhodnocujem ale na druhú stranu, prečo nie? Takmer každý príbeh vo filme ma bavil, dokonca vo mne prebudil emócie. Taktiež som prvýkrát bral Jasona Sudeikisa ako charakterného herca a sympaťaka. Kate Hudson má prirodzený sexepeal a Jennifer je super a krásna ako vždy. Takže super pohodový film, ktorý vám môžem odporúčiť :) ()

dopita 

všetky recenzie používateľa

Je to strašně umělý a zároveň krásně nevěrohodný. Dějou se tam strašný voloviny, film obsahuje několik nechutně přeslazenejch scén. Hereckej ansábl toho nemá moc co předvádět, všichni si odvedli běžnej standard, ale vesměs všechny postavy jsou sympatický - kupodivu tentokrát nemám problém ani s Jennifer Anistonovou, kterou jinak vůbec nemusím. Já se ani na chvíli nenudil, nemám problém akceptovat kýčovitost a umělost příběhu, protože mě ta kýčovitost hodně baví. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Reklama

Reklama