Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tina pracuje ako dôstojníčka colnej služby, čo sa v prípade ženy, ktorá šokuje okolie zdeformovanou tvárou, môže zdať nelogické. Lenže Tina má neuveriteľný čuch. Dokáže na diaľku odhaliť tých, čo majú strach a v batožine nepovolené látky a materiály. Počas jedného rutinného dňa v službe stretne Voreho, zanedbaného a mastného vlasáča v koženej bunde, ktorého pach nepripomína nič z toho, čo Tina dosiaľ cítila. Vore je kľúčom k jej záhadnej identite. (Film Europe)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (114)

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Kromaňonka čmuchavá, souboj s láskou prohrává.“ Echt hnusný a odpudivý film o kráse živočišně romantické lásky dvou neandrtálců, kteří nejsou tím, čím se zdají být. S překvapivě moderním LGBT+ (a to plus tady má fakt grády) ponaučením, že být jinaký znamená... pouze být jinaký. Ohledně kvality charakteru či úrovně zmrdství dotyčného to nevypovídá zhola nic. Též názorná ukázka, že není ošklivých žen, jsou jen muži bez fantazie. Tinin manžel Roland, muž s opravdu velkou (!) fantazií, vám to potvrdí. Jeho stará je sice kus babochlapa, ale s náturou divoké samice. Na trollí diskotéce by šla z náruče do náruče a na všechny ty blonďaté nordické holky, krčící se bez povšimnutí v koutku, by mohla dělat dlouhý hrbatý nos. JESKYNNÍ OKÉNKO: [][] Z čeho by se švédské sociální pracovnice určitě zbláznily? 1) Z miminka spícího v ledničce. 2) Z kojenecké přesnídávky „Brouci pro broučka.“ 3) Z posílání batolete v bedně FedExem. [][] Btw, mám novou noční můru. Tina a Vore a jejich bizarní zvířecí soulož v lese! Tohle vidět méďa Ted, už nikdy by nelákal holky na chlupatý sex. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Ach toto je riadna kktina... a jeden z dôvodov prečo severskou filmografiou trochu pohŕdam. Čo v žiadnom filme z tohto vrhu nechýba: 1) pomalé až slimáčie tempo 2) kamera skoro pol filmu zozadu nad rameno hlavnej postavy 3) mám nechutné postavy, tak ich proste musím ukázať nahých, prípadne súložiacich (čo je btw asi bez preháňania to najnechutnejšie, čo som v živote videl.) A tá detektívka bola taká, že.. gňagh. Čo ma pobavilo, tie ich jazvy, lebo vieš čo s takýmito robil Thor. ;-) Toto mohlo byť viac rozvinuté... ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Príbeh colnej pracovníčky s výnimočným darom, ktorý sa odohráva na švédskej hranici s Dánskom nie je len o hranici ako takej, ale i o hraniciach medzi ľuďmi. O tomto bizarnom príbehu je dobré vedieť čo najmenej, výnimočným až svojským spôsobom rozpráva o neznášanlivosti a odlišnosti. Žánrová prepletenosť nie je na škodu, kamera je odvážna a prehlbuje zážitok. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé, čo všetko si odnesie ocenenie z filmového festivalu v Cannes. Aj keď v tomto prípade sa ten iný uhol pohľadu dá pochopiť a dá sa ho brať za prednosť. Dejová linka ale pôsobí dosť zvláštne, pretože je tu dosť čudných vecí okolo postavičiek, ktoré ako celok tvoria neurčitý a miestami až nepríjemný pocit. Príbeh sám o sebe je veľmi jednoduchý - škaredá Marienka stretne škaredého Janka, do ktorého sa tak zblázni, že jej z toho narastie penis. Do toho potom samozrejme predvídateľný twist na záver. Technická stránka spolu s réžiou však neboli zlé - páčili sa mi najmä exteriéry, kamera, práca so svetlom a to, ako sa v niektorých scénach podarilo réžii vzbudiť dojem umenia. Priemer. 60/100 ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

Hranica. Hranica medzi fantáziou a realitou. Medzi ľudstvom a "troolstvom". Žena oplodňujúca muža, muž rodiaci neoplodnené - jednovajcove trollčence. Aký je koniec ? Nechajte sa prekvapiť, "pozdravom z fínska". Ale "popis" k filmu je pravdivý. Je v ňom všetko, aj dráma, aj napätie, aj fantasy aj romantika, aj krimi. Zaujímavý škandinávsky počin. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (5)

  • Před českou kino premiérou proběhla premiéra na Karlovarském IFF 29. června 2018. (Varan)
  • Eva Melander musela před natáčením přibrat 20 kg. Každý den pak strávila 4 hodiny pod rukama maskérů. (dogma97)
  • V čase 01:03:00, když jede Tina (Eva Melander) autem, hraje píseň „På väg“ od zpěvačky Turid. (pornogrind)

Reklama

Reklama