Reklama

Reklama

Mandalorián - Season 2 (2020) (séria)


Kapitola 13: Jedijka (S02E05)

(epizóda)
  • Česko Kapitola 13: Jedi (viac)

VOD (1)

Mandalorián sa vydá na planétu, na ktorej vládne krutá magistrátka. Tá však má mocnú nepriateľku. (Disney+)

Recenzie (89)

Dolby.130 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mando a Jedi pekná dvojka. Pekne sa posúvame v príbehu ďalej. Zbytočne sa nekecalo, proste všetko mi to dávalo zmysel, len mi to ubehlo pekelne rýchlo. Konečne sa dozvedáme niečo nové o The Kid a to ma potešilo a navnadilo na ďalšie pokračovania. PS: ale taký kov by som aj bral. Mando ma šťastie no. :D ()

jjjerry 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečně Ashoka a double light saber =) Ocenil bych mladší herečku s více "teen" vzhled jako v anime Clone wars, ale chápu, že už je starší.  Nesedla mně. Zase scénaristické mezery. Jedi neutočí první, je to ochránce. Akce super, ale působí to vše laciným dojmem. A hlavně chybí vysvětlení, kdo to byl? jaktože zkušenost Ashoku dorovnala v souboji? Přežila? kdo je jeji šéf? ()

Reklama

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čekali jsme dlouho, než se objeví první Jedi se světelným mečem v seriále. A je to tady a rovnou Ahsoka. Musím teda říci, že jsem to čekal daleko horší a byl jsem příjemně překvapený. Tato epizoda mě utvrdila v tom, že dnes dokážou vytvořit naprosto cokoliv už i v seriálech! Už i doufám v ten seriál z The Old Republic, protože vše je nyní možné. Peníze na to jsou a jsou schopní to udělat. Čekají nás skvělé časy. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nieco, co sme mali vidiet omnoho skor. Stretnutie Jedi a moncicaka. Uvod zenskeho duelu inspirovany samurajskymi subojmi bol az hlupo usmevny. Takisto ako dianie predtym. Avsak atmosfera celkom funguje. Rosario mala vzdy pekny usmev., Je to poznat i pod tym oranzovym nanosom v celej tej "aure dostojnosti". Moze byt. Konecne sa pribeh trosku posunul. Zaner "road-movie" vsak ostava, ako som predpokladal, akurat Jedi-a sme sa dockali uz v piatom dieli, nie az v zavere serie. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando sa v hľadaní vhodného domova dostáva na planétu kde vládne odnož imperiálnych odpadlíkov. Jeho cieľom je nájsť rytierku Jedi, ktorá mu o jeho tajomnom, malom spoločníkovi objasní určité skutočnosti. Prevedenie: zabehnuté koľaje síce neopúšťame ale nakoľko sa v seriály objavuje najlepšia Jedika novej éry tak je mu to odpustené. Ahsoka je určite to najžhavejšie zbožie medzi pôvodnou trilógiou a úplne novou. Ale opäť ako tomu býva sme sa nijako extra nikam neposunuli. 93% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (13)

  • Ahsoka (Rosario Dawson) povie, že Yoda bol jediným príslušníkom svojho druhu, ktorého poznala. To je zaujímavé, pretože v Rade rytierov Jedi sme mohli vo filme Hviezdne vojny: Epizóda I - Skrytá hrozba (1999) vidieť aj ďalšieho príslušníka tohto druhu - Yaddle. Táto rytierka sa však v ďalších filmoch neobjavila a zdá sa, že zomrela skôr, než sa do chrámu rytierov Jedi dostala Ahsoka. (ČSFD)

Reklama

Reklama