Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 9

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 9

Recenzie (157)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalší dôkaz, že môj vycibrený vkus sa s tým mainstreamovým už príliš často nezhodne a nechápem, tak nízke hodnotenie tejto pecky. Na druhej strane hovadiny pre malé deti typu Onward tu sú extrémne nadhodnotené. No čo už, mne to je jedno. Ja som si nových animovaných Addamsovcov do sýtosti užil. Od parádneho cool štylizovaného vizuálu, sympatických postáv (exotov z Addamsovej rodiny som vždy zbožňoval už od čias pôvodného seriálu), množstva drobných zábavných vtipov a vychytávok až po tradičný dej s morálnym ponaučením. Proste to nemá chybu a vyrovná sa to skvelej filmovej dvojke. Pochvalu si zaslúži aj famózny SK dabing, ktorý ten CZ strčí do vrecka. 8/10. ()

tnp101 

všetky recenzie používateľa

Z tvůrčího hlediska podobně divné jako rodinka Addamsů mezi „normálními“ lidmi. Na jednu stranu působí animák lacině, skoro až amatérsky, na druhou z něj vyzařuje jakási zvláštní energie (jako kdyby si tvůrci v tomto duchu s divákem zahrávali). Animace je divná, dabing je divný, ani o jednom se nedá říct, že by to bylo špatné, prostě jenom nestandardní. I po pár dnech se mi většina scén stále vybavuje. 60% ()

Reklama

panvasik 

všetky recenzie používateľa

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Veľká nuda, filmoví, ale aj seriáloví Addamsovci ma bavili oveľa viac. A pritom práve tu sa tvorcovia nemuseli držať pri zemi a vtipy tak limitovali len ich fantázia. No, asi nebola tak veľká, veď už iba na tú veľmi škaredú animáciu som si musel chvíľu zvykať. Dejovo je to suché pripomenutitie, že byť “iný”, neznamená byť zlý. No dajte scenáristom cenu za nápaditosť! V skratke - je to remake dvojky Hotelu Transylvánia a to už aj tá stála za starú... ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)
  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)

Reklama

Reklama