Reklama

Reklama

Detská hra

  • Česko Dětská hra (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narodeninám úžasnú hračku, ktorá prekračuje všetky predstavy a fantázie. Najnovší výkrik technológií, funkciami a možnosťami „nabúchaná“ bábika, ktorá vie čokoľvek. Už to nie je iba hračka, je to ten najlepší kamarát. Je roztomilá ako obrázok a deťom prináša len nadšenie a šťastie. Andymu a jeho mamičke ale prinesie jeho nová bábika ešte niečo navyše... hrôzu, des a strach o život. Nikto totiž netuší, že táto bábika je zlá ako všetky pekla sveta, že dokáže zabíjať, že vraždí veľmi rada a navyše s vynaliezavosťou tých najväčších psychopatov. Andy aj jeho mama Chuckyho skutočnú podstatu čoskoro spoznajú, pomoci sa ale nedočkajú. Takejto pravde totiž nikto neverí. A ak uverí, tak neprežije, aby ju mohol potvrdiť. Ako napríklad sused, ktorého záhadne prešla vlastná kosačka na trávu... Dobrú noc, Andy. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (231)

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Třináctiletý Andy dostal novou hračku, supermoderní panenku, která si říká Chucky. A Chucky je trošku porouchaný, takže začne zabíjet lidi, aby byl Andy šťastný. Nová verze hororové klasiky moc neděsí, ale příjemně baví komickou brutalitou, slušnými herci a atmosférou ve stylu Stranger Things. Žádný zázrak, ale jako hororová jednohubka nová Dětská hra obstojí. ()

ScreamJay 

všetky recenzie používateľa

Chucky 2k19 je zrzavej fuckin Tony Stark?! Charles Lee Ray versus sonda do vykořisťování zaměstnanců v zemích třetího světa i studie digitální demence? Co si budem, doba už je taková. Tatík klidně může mít v prdeli zakousnutou sněžnou frézu, ale pomoci se u vlastních děcek nedovolá, protože jejich oblíbenej jůtuber zrovna streamuje Robloxe. Bez očekávání, přesvědčený, že když vezmou Chuckymu Brada Dourifa a klasickou zápletku, vezmou mu duši, přiznávám - spletl jsem se! Lars Klevberg v digitálním hororu bez hororový atmosféry servíruje dvě třetiny nabroušený, zábavný a novátorský podívaný, kterou doslova a do písmene zabíjí tupým finále. Osmdesátkový loutky byly možná naivní, ale vážně děsivý. Smartfounová verze Child's Play je spíš Toy Story po dvaadvacáté, u kterýho však nemůžete neocenit odvahu a dobrý nápad. [RATE: 50%] ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na rozdielny východiskový bod celého filmu oproti originálnej sérii neviem, prečo sa to nevolá napríklad Detský plastový Terminátor alebo Vraždiaca A.I. Ale máme tu zase Chuckyho a Andyho, avšak nie Charlesa s hlasom Brada Dourifa. Vyznenie je ale, aj napriek technológiám, značne retro, takže povedzme že je to teda aký taký obhájiteľný remake. Ako samostatný komediálny horor Detská hra funguje veľmi slušne, len ma napadá, že oproti Manciniho Detským hrám nakrúteným v tomto storočí, ktoré išli hneď do domácich kín, táto moderná novinka nevyzerá o nič viac stvorená pre kiná. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Můj oblíbenec z dětství panenka Chucky se vrací v jiné podobě, ale vtip a morbidnost mu zůstala, což je pecka. Já se neuvěřitelně za tu hodinku a půl bavil a vůbec žádná přechcaná stopáž jak IT. 2 Od čtvrtky filmu se rozjedou vraždy, hudba mě bavila, postavy měli charakter a nenudily, vraždy byly správně gore a sem tam kapka humoru, přesně jak si Chuckyho pamatuju. Sem rád, že se vrátil, ale na další díly to nevypadá, leč to opět všichni hejtí a radši mrskaj šulínky nad Annabele. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Bože, fakt katastrofa tady to totálně posrali. Příběh odpad jen co se objevily první záběry. Jedna hvězda za způsob dvou vražd, jinak nesmyslná sračka a blbost no prostě totálně film o ničem prosím nedělat pokračování. Nuda a totální nesmysl prostě. Moderní Chucky no to se teda nepovedlo červenooký ocas. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (13)

  • V jednom okamžiku je aktivováno policejní auto s hračkami a říká: „Mrtví nebo živí, jdete se mnou.“ Je to zřejmý odkaz na film Robocop (1987), který také vydal Orion Pictures. (Lajty)
  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)
  • V celém filmu jsou velmi zřejmé pojítka k filmu ET: Mimozemšťan (1982). Chucky má zářící prst, díky kterému věci fungují. Ve většině filmu nosí Andy (Gabriel Bateman) jasně červenou mikinu. Chucky se učí, jak dělat věci ze sledování televize, stejně jako ET. (Lajty)

Reklama

Reklama