Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Česko Nicky Larson: Agent amatér (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je neobyčajný súkromný detektív, ktorý sa preslávil tiež ako neporaziteľný pouličný bojovník či neomylný ostreľovač. Často ho poveria riešením úloh, s ktorými si nedokáže poradiť nik iný na svete. S pomocou svojej partnerky Laury (Élodie Fontanová) ponúka zákazníkom zoznam výnimočných služieb, pričom všetky sú viac-menej veľmi nebezpečné. Ale aj taký slávny profesionál ako Larson má isté osobné nedostatky – často podlieha obzvlášť silnej náklonnosti k nežnému pohlaviu, čo nielen ohrozuje výsledky jeho práce, ale aj poriadne hnevá jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientov ho jedného dňa poverí úlohou ochrany vznešeného Amorovho parfumu, vône, ktorá robí každého, kto ju používa, absolútne neodolateľným. V dôsledku chvíľkovej Larsonovej nepozornosti však legendárny parfum padne do rúk zločincom. Nicky Larson musí božský parfum získať späť a regenerovať jeho skvelé vlastnosti, čo však vôbec nebude také jednoduché... (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (80)

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Sice jednoduché, ale přitom žánrově naprosto čisté. Akční scény, kamera, střih-za to by se nemusel Hollywood stydět. Navíc je to odlehčené, a ztřeštěné, ale přitom ne hloupé a některé vtipy jsou prostě ultimátní. Obsazení fajn, dlouhé akorát. Tahle partička má sice výkyvy v kvalitě humoru, ale tohle se povedlo. ()

xLIGHTx 

všetky recenzie používateľa

Obával som sa, že po Alibi.com už nedokáže Philippe Lacheau vyprodukovať kvalitatívne obdobnú komédiu a bude to len horšie. Mýlil som sa. (Naviac, našťastie s pomerne dobrými ohlasmi nedávno v kinách bežala jeho novinka Super-héros malgré lui ;). P. Lacheau a Elodie Fontan, ktorí údajne tvoria pár aj v reále a chémia medzi nimi v snímke funguje veľmi dobre, opäť spravili kvalitnú, netrápnu, neprimitívnu bláznivú komédiu, s dobrým ústredným nápadom a s pečaťou príjemnej romantiky. Pre publikum veľmi vďačná kombinácia. Gagy a fóriky sú doplnené a podkreslené s akurátne zvolenými melódiami a songami. Za štyri a pol dávky zo séra lásky, ehm, teda štyri a pol hviezdy. ;) ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Technicky, kastingovo, výpravne, humorne, akčne, uletene, vtipne vymakaný snímok. Philippe Lacheau je borec a čo natočí a v tom aj zahrá on a jeho partia (Boudali a sexi Fontan), tak to stojí za to. Neťahá sa na nich ani zbytok inak kedysi výbornej francúzskej komediálnej produkcie a USA už vôbec. Toto je momentálne za posledné desaťročie komediálna špička a ostatný sa môžu len smutne z diaľky na nich pozerať. Tri roky som čakal, kým sa nájde niekto, kto to nadabuje a slovenský dabing tomu sadol ako uliaty. Neskutočné scény, kde originalita nepozná medzí, pritom tie akčné boli tiež na ultra vysokej úrovni. Ale to najhlavnejšie a to komediálna a totálne uletená zložka filmu, tak to doslova súperilo s najsilnejším protivníkom a to Alibi.com. Toto bude raz legendárna partia, len tomu treba dať pár rokov, aby ich spoznal celý svet a nie len pár skalných fanúšikov mimo Francúzska. A ešte stále čakám, kým sa Slovákom alebo Čechom rozjasní a predabujú aj Babysitting 1, pretože je to doslova hanba, že k tomu doteraz nedošlo po toľkých rokoch čakania. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Za mě trochu netradiční Francie, která tasí slušnou akčňárnu kříženou s komedií a je to poměrně dost troll film pro diváky s podobným vkusem. Má to kopu vtipů, dostatečně poutavou hlavní linii o honbě za ukradeným parfémem, který ostatní donutí se do vás zamilovat, a situace, které příběh přinese, jsou často nečekaně originální a hlavně dost zábavné. Možná škoda, že je film dobrý po celou dobu, a tak nepřinese žádnou výraznější scénu, kvůli které by se film dal hlouběji zapamatovat. Dost slušný kousek. ()

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

O tom, že natočiť ozaj dobrú komédiu nie je žiadna sranda, sa určite už presvedčil nejeden rejža, nehovoriac o tom, že v posledných rokoch sa to buď nikomu nedarí alebo sa tomu jednoducho radšej vyhne. Vyžaduje si to nielen dobrý scenár, trafiť správnych hercov a hafo neotrelých gagov, ale aj to celé správne namiešať, posoliť, okoreniť a vhodne to podávať. Hoci mi úvod a prvá polovica iba nadvihla obočie a neveriacky som krútil hlavou čo ďalšie vylezie na scénu, v druhej polovici som sa už dokázal slušne baviť a od momentu ako Maverick letí cez predné sklo za podmanivých tónov „Take my breath awaayyyy“... som sa už plácal po kolenách. Tento mix trápnosti, dobrého tempa, pochybných hereckých výkonov a nápaditých blbostí si tie 4 jednoducho zaslúži či už za odvahu ísť s hlavou na klát, ako aj za prvoplánovú snahu pobaviť divákov. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (24)

  • Na začiatku filmu si Laura (Élodie Fontan) odfotí číslo pod „kódom“, pomocou ktorého ich zákazníci kontaktujú. Kód „X Y Z“ odkazuje na názov prvej epizódy anime City Hunter (1987–1991). (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) povedala, že si svoje prirodzené dlhé blond vlasy odmietala ostrihať, a tak musela nosiť gaštanovo červenú parochňu, aby vyzerala ako jej komixová predloha. Priznáva, že to bolo niekedy dosť náročné nosiť túto parochňu aj v 40-stupňových teplotách, počas ktorých sa natáčalo. (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) mala po príchode do Monaka na sebe oblečené vyzývavé červené šaty. Išlo o šaty nazvané Club L London. Šaty boli vyrobené rovnomennou firmou. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama