Reklama

Reklama

Filmoví chuligáni z 90. rokov sú späť. Ukecaný Jay (Jason Mewes) a jeho najlepší kamarát Mlčanlivý Bob (Kevin Smith) v súčasnosti vedú starú videopožičovňu, v ktorej tajne pestujú konope. Ich nelegálny biznis však ukončí polícia a oni musia predstúpiť pred súd. Hoci sú spočiatku vďaka triku oslobodení, v dôsledku druhého obvinenia musia sa nechtiac zrieknut autorských práv na mená svojich postáv. Filmové štúdio, ktorému kedysi predali filmové práva na komiksy Bluntman a Chronic, tak môže nakrúcať ďalšie filmy bez nich. Jay a Mlčanlivý Bob sa však tak ľahko nevzdajú. Spoločne sa vydávajú z New Jersey do Los Angeles na výročné stretnutie ich fanúšikov Chronic-Con. Práve tam režisér Kevin Smith nakrúca remake ich filmu. Ak sa im podarí nakrúcanie prekaziť, získajú späť svoje mená. Cestou sa stretávajú nielen so starými kamarátmi z dávnejších čias, ale musia sa postaviť Ku Klux Klanu a čeliť mnohým bizarným ľuďom a situáciám. Napríklad Jay cestou zistí, že je otcom, ale nemôže to vlastnej dcére Milly ani len priznať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (117)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Kevin si uletel ako nikdy pred tým. Nie, ok, možno v mrožovi to bolo viac. Ale toto bola čistá naboostovaná chujovina. Všetko to samozrejme stálo na cameách (A hádam s výnimkou party okolo Rogena (okrem J.Longa)) tam boli snáď VSETCI! Niektorí vtipnejší, niektorí trápnejší, ale nedá Ti to nedopozerať, lebo nevieš, či Ťa nečaká nejaká bomba. Čo je mi ale asi najsympatickejšie, že Kevin si s tým vôbec hlavu nelámal. Či točí dobrý film. Teda to asi aj pri prvom J&SB, ale toto je až insane. Takže celý čas sleduješ koninu až Ti samotný Kevin k záveru povie, že ok, idem Vás dojať... A prvá seriózna scéna prišla k záveru. A to mi prišlo ako brilantny ťah, ako keby na Teba Kevin žmurkol, že "Ty si doteraz myslel, že som zabudol točiť ty retard?". Jo a titulkové scény sú super, to treba vidieť:-) ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Tak ne, po Cop Out jako by už byl Smith zakletý, topí se v průměru a ztrácí můj čas. Tohle byla velká nuda, cringe v případě vyčpělých neherců i tlačení cameí, sebe-odkazů a meta na n-tou. Těšil jsem se na nostalgický trip k oblíbeným postavám, ale místo návratu do formy a ke klasice je to kvalitou spíš jako trojka jeho prachbídné “True North” trilogie. ()

Reklama

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Jay a Bob opět vyrážejí zničit Hollywood. Jenže už to není taková sranda jako kdysi. Kevin Smith se zmůže na pár dobrých fórů i chytrých a jízlivých komentářů, ale nepovedlo se mu vrátit k tomu, co z něj před lety dělalo tak zajímavého filmaře. Druhý Jay a Bob opět působí do značné míry jako film, který si Smith natočil především pro sebe a ve kterém spousta scén, vtipů a nápadů připadá zábavná hlavně jemu. A že mu to ani moc nevadí. ()

Playman 

všetky recenzie používateľa

Extrémně meta a pro někoho určitě extrémně nevtipný a nevkusný. Ale podle mě se nový přírůstek do sdíleného vesmíru Kevina Smithe celkem povedl. Docela trefně si utahuje ze současné mainstreamové blockbusterové tvorby hollywoodu (tím, že dělá totéž a ve filmu se to hodně reflektuje) a nemyslim si, že by pro mě film fungoval jen "kvůli nostalgii". Ale rozhodně je pro jeho pochopení zcela nutný vidět celou tvorbu Kevina Smithe od prvních Clerks po druhé Clerks. Jinak by to bylo asi jako pustit si Avengers: Age of Ultron, aniž byste viděli jakýkoliv jiný film z Marvel Cinematic Universe. Na třetí Clerks se po tomhle docela těšim. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Se slzou v oku vzpomínám na starší díly. Tohle byla opravdu neskutečná ubohost. Naprosto nevtipná zoufalá křeč. Tuším, že jsem se ani jednou nezasmál. Tohle šlo hodně mimo mě a soudě dle hodnocení to šlo mimo všechny. Nejvíc mě sral ten 50 x ohraný pseudo vtip s emoji a mobilem. Film má sice jen 90 minut, ale táhlo se to jak ranní sraní. [10 %] ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (2)

  • Když Holden McNeil (Ben Affleck) říká po odchodu Jaye a Boba své dceři: „They gone girl,“ odkazuje tím na stejnojmenný snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli – Gone girl (2014). Když dceři poví: „It's just us leaugue,“ opět tím odkazuje na snímek, ve kterém si zahrál hlavní roli, a to Justice League (2017), kde ztvárníl Batmana. (Habansz)
  • Film se natáčel v New Orleans (Louisiana, USA). (ČSFD)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama