Reklama

Reklama

Bratia ako sa patrí

  • Česko Bratři jak se patří (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

O niektorých súrodencoch sa v prenesenom zmysle slova hovorí, že jeden bez druhého neurobia ani krok. Práve toto platí v prípade súrodencov Boba (Matt Damon) a Walta (Greg Kinnear) doslova. Sú siamské dvojčatá zrastené od ramien po boky a tak zdieľajú spoločný život, prácou počínajúc a ľúbostným životom končiac. Nažívajú šťastne až do chvíle, keď sa asertívnejší a ctižiadostivejší Bob rozhodne pokúsiť o kariéru v Hollywoode. A čuduj sa svete, dostane úlohu v televíznom seriáli po boku Cher. Bob za účinnej pomoci celého štábu predstiera, že Walt neexistuje. Zarobené peniaze im umožnia podstúpiť operáciu. Konečne nastane chvíľa, o ktorej toľko rokov snívali: každý môže ísť vlastnou cestou. Lenže na roky, strávené bok po boku, nie je možné len tak zabudnúť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (163)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Dobrá kravinka, občas nesmyslná, občas rádoby ze života, ale možná bych čekal od bratrů Farrellyových něco trošku víc, i když jsem se zasmál. Občas až moc, občas průměr, a občas až do trapnosti zašel. Tak jako správná komedie na tom většinou být má. Stejně jako právě tahle. Sice to není zázrak, ale zabaví to určitě, a pár scének je takřka geniálních. Tak očem tu vlastně mluvím? Prostě průměr. a počkejte na Černobyl ! ()

Skunkiee 

všetky recenzie používateľa

Poměrně svižná komedie ve které ovšem Matt Damon lehce zastiňuje svoje dvojče avšak i Greg Kinnear je sympatický a oběma to spolu náramně šlape. Scéna ze začátku, kdy oba dělají sehraně hamburgery patří k tomu nejlepšímu z celému filmu. Příjemným překvapením je také štěk Meryl Streep, která zde hraje sama sebe. Průměrný film, který ničím zvlášť nezaujme ale ani nenudí. Dvě a půl až tři hvězdy.. ()

Reklama

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Jestli máte rádi humor bratrů Farrellyových, tak by se vám tento film mohl líbit. Kamarády jsem byl varován o obrovské nekvalitě tohoto filmu, ale sám mám rád překvapení, tak jsem si chtěl udělat obrázek sám, a překvapen jsem byl. Je to příjemný film plný gagů se sympatickým obsazením a dvojice Damon - Kinnear je prostě fantastická. Od samého začátku jsem si k nim vytvořil vztah a naladil se na tu správnou notu a bavil se. O propadák se nejedná, samozřejmě nejedná se o nějakou pecku, spíš nenadchne ani neurazí a tak tento odpočinkový filmek hodnotím 3 hvězdičky… ()

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

Nesmierne originálny počin na poriadne preplnenom trhu amerických komédí. Teda aspoň ja som ešte o filme s podobným námetom siamských dvojčiat nepočul. To, že sa hlavných úloh ujali známy a populárny herci filmu ešte viac pridáva na atraktivite. Ale až na spomínané dvojičky vo filme nie je nič extra výnimočné čo by sa nevyskytlo aj v ostatných podobne ladených komédiách. Film dokáže adekvátne pobaviť (možno aj trochu si poplakať) a na víkendové popoludnie predstavuje dostatočne rekreačný spôsob trávenia času. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla komedie z kterou bratři Farrellyovi dokonale překvapily.Už žádný fekální humor ale komedie plná lidskosti(tedy aspon podle bratrů Farrelyů a mě) a dobrého humoru.I když pravda asi by to nebyla taková sranda kdyby v tom nehrála tak sehraná dvojka jako je Damon a Kinnear.Ti dva to opravdu zahráli skvěle.Stejně jako Cher která si ze sebe nádherně utahuje.Prostě jedna ,,neFarrellyovská" komedie na kterou jentak nezapomenu. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (10)

  • Do dnešního dne nebylo provedeno žádné oddělení dospělých siamských dvojčat, při kterém by obě přežily. Zatím nejstaršími dvojčaty, kde obě přežily oddělení byly dvojčata z Utahu Kendra a Maliyah Herrin, kterým bylo 4,5 roku a byly rozděleny 8 srpna 2006. (Galadriel)
  • Benjamin Carson st. je skutečný doktor, který úspěšně rozdělil siamská dvojčata - v 22 hodinové operaci byl prvním lékařem v historii, kterému se povedlo, aby obě děti přežily. Jeho žena a tři děti se také objevily ve filmu - v čekárně v nemocnici. (Galadriel)

Reklama

Reklama