Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
Trailer
USA, (1993–2024), 107 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Scenár:

David Isaacs, Suzanne Martin, Ken Levine, Dan Cohen, Brad Hall (viac)

Hudba:

Bruce Miller

Hrajú:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (viac)
(ďalšie profesie)

Série(13) / Epizódy(283)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (321)

classic 

všetky recenzie používateľa

Geniálni bráškovia Dr. Frasier Crane a Dr. Niles Crane ich vtipný fotrík Martin, Martinová domáca anglánka Daphne, Frasierova kolegyňa z rádia Roz Doyle, a samozrejme pejsek Eddie v sitcome, ktorého humor ma sprevádzal počas mladých liet, keď sme si ako malí chalani rozprávali, čo bolo v Frasierovi na druhý deň... A nebyť excelentného slovenského dabingu, tak by v tom nebolo také kúzlo... Aspoň, keď hrať nevedia, tak dabing je iná šálka kávy. ()

tomeek 

všetky recenzie používateľa

Jako kulisa je to v pohodě, ale není to ten typ seriálu, kdy bych se těšil na každý další díl... Frasier navíc funguje na tom samém debilním principu jako Big Bang Theory, kde se "živé" obecenstvo směje každé větě... Ale na ty postavy si rychle zvyknete a pokud to není zrovna "citový" díl, bývá to občas dosti crazy! :) ()

Reklama

tempus 

všetky recenzie používateľa

Nejsilnější na seriálu je určitě charakteristická atmosféra s povedenými vtipy. Od 6. do 9. série je půlka slabá a půlka vydařená. Seriál vrcholí kolem 3. a 4. řady, a pak je tam 10. a 11. řada (závěr seriálu zvládly dokonale). Vybrat nejoblíbenější postavu je navýsost těžké, když ke všem hlavním postavám mám nějaký silný, kladný vztah. Postupně vám totiž přirostu k srdci všechny a to je důvod, proč mám tento seriál před Buffy u nejoblíbenějších seriálů (, u které se mi nelíbil vlkodlak Oz). PS: kdybych si měl zvolit 1 nejlepší dil, byl by to 4X06. ()

ZinedineCR7 

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľný seriál. Neviem či ešte podobný uvidím. Inteligentný humor, ktorý je dosť často založený na dvojzmysloch a vzájomnom nepochopení sa. Všetky tie psychiatrické úvahy alebo snobské priority a debaty dvoch bratov Frasiera a Nilesa o operách, víne, vyššej spoločnosti, na ktoré má ich otec Martin vlastný názor, mi budú veľmi chýbať. Zdarne týmto trom sekunduje príjemná fyzioterapeutka z Manchestru Daphne, Frasierová produkčná Roz alebo super extra úžasný pes Eddie. U tohto Jack Russela mám pocit, akoby chápal úplne všetko. Až sa čudujem, že im neišiel sem-tam nakúpiť alebo, že nevaril :) Po nejakej dobe si to určite pozriem ešte raz. Najlepší seriál, aký som doteraz videl :) ()

unagi 

všetky recenzie používateľa

Väčšina seriálov sa odohrávajú v spoločnosti bežných ľudí s bežnými problémami. Normálne rodiny, v ktorých sme sa bežne mohli vidieť a brať si s nich príklad na vyriešenie našich každodenných chýb! FRASIER (seriál) je úplné iný! Konečne ukazujú aj ľudí v iných vrstvách a ako riešia svoje problémy nad ktorými sa ani nepozastavíme. Práve s takýchto problémov a riešených vecí, kto má drahší oblek a od akého módneho návrhára ma privádza do nekonečného smiechu! Seriál patrí medzi svetové špičky svojho žánru ! Dodávam: od inteligentného humoru cez výborné herecké výkony až ku vždy zaujimavými zápletkami :) ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (77)

  • Frasier (Kelsey Grammer) sa narodil v roku 1952, čo znamená, že by mal byť o tri roky starší ako jeho herecký predstaviteľ. (Pokryvac)

Reklama

Reklama