Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
Trailer
USA, (1993–2024), 107 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Scenár:

David Isaacs, Suzanne Martin, Ken Levine, Dan Cohen, Brad Hall (viac)

Hudba:

Bruce Miller

Hrajú:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (viac)
(ďalšie profesie)

Série(13) / Epizódy(283)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (321)

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Milujem ten seriál z celého srdca. Pamatám sa, že som bol kvoli nemu vždy dlho do noci hore. Nič nestratil po tých rokoch zo svojej atraktívnosti. Stále je veľmi humorný, ľudský a príjemný. Dokonca teraz je možno ešte lepší, lebo chápem už aj tým vtipom, ktoré mi možno pred rokmi unikali. Večná a nesmrteľná klasika. Neverím, že niektorí seriál budem mať ešte dakedy radšej ako práve Frasiera. ()

d-fens 

všetky recenzie používateľa

seriál s inteligentným humorom, na ktorom som si najviac vychutnal pasáže s asi najmenej intelektuálskou postavou - sarkastickým starým otcom a jeho psom :). Žial, seriál trpí klasickým nešvarom iných seriálov, že s narastajúcim počtom častí má človek pocit, že už je to celé jedna obohratá platňa - a tomu pocitu nebránia ani rôzne vzťahové rošády scenáristov medzi postavami, skôr naopak ()

Reklama

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Výborný komediálny seriál, ktorý je však založený na trápnych situáciach, čo mi bráni si pri ňom oddýchnuť. Hanbím sa aj za Frasiera, ktorý je absolútny partnerský antitalent a v tých absurdných situáciach sa vážne chová ako magor. Ale postavy sú veľmi sympatické a dá sa schuti zasmiať v každej jednej časti. Hlavne Niles je super, ktorý ani nemôže byť z tohto sveta. ()

tomeek 

všetky recenzie používateľa

Jako kulisa je to v pohodě, ale není to ten typ seriálu, kdy bych se těšil na každý další díl... Frasier navíc funguje na tom samém debilním principu jako Big Bang Theory, kde se "živé" obecenstvo směje každé větě... Ale na ty postavy si rychle zvyknete a pokud to není zrovna "citový" díl, bývá to občas dosti crazy! :) ()

augustine 

všetky recenzie používateľa

Nikdy som nevidela Cheers, ale keď na Markíze začali vysielať Frasiera tak som vedela, že to bude láska. Nedávno som si znova pozrela tento seriál a zistila som, že veľa scén mi utkvelo v pamäti, a tiež mi utkvelo aj to ako sme to cez prázdniny v noci pozerali so sestrou a strašne sa smiali nad dialógmi a komickými situáciami, ktorých je tam nespočetne. Našou najobľúbenejšiou postavou však bol pes Eddie. (mojej sestre to vydržalo až doteraz) U mňa sa to zmenilo a strašne sympatizujem s Nilesom, ktorého hral David Hyde Pierce. Presne viem aké je to byť v koži toho mladšieho súrodenca. Tento seriál je druhý po MASH-i, na ktorý sa dokážem pozerať znova a znova. ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (77)

  • John Mahoney (Martin) je ve skutečnosti Angličan z Manchesteru, odkud pochází i Daphne (Jane Leeves). Její herecká představitelka ale z Manchesteru není. John Mahoney ztratil anglický přízvuk po dlouhé době strávené v USA. (Jarsey)
  • John Mahoney, který hraje Frasierova (Kelsey Grammer) otce Martina, je ve skutečnosti jen o 15 let starší než Kelsey Grammer. Grammer si tak na žádost tvůrců oholil vousy, které nosil ke konci seriálu Na zdraví (od r. 1982), aby vypadal mladší oproti Mahoneymu. (StarsFan)

Reklama

Reklama