Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • Austrália Emily in Paris (viac)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvorcovia:

Darren Star

Hrajú:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(40)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (141)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

i když tahle agresivně optimistická a pozitivní záležitost není ničím víc než jen souborem všech myslitelných klišé o Francouzích,Američanech,Paříži atd,nějakým zázrakem se na ní dá - až na pár opravdu otravných momentů - celkem v pohodě koukat.Emily In Paris opravdu není moc dobrý seriál,nicméně proč si v současné době nedopřát trochu té z reality vytržené (většinou) prosluněné podívané...60% ()

anura 

všetky recenzie používateľa

Limonáda pro instagramové pipinky. Afektovaná a povrchní hrdinka, herci, vztahy, prostředí, témata. Jasně, vždyť Paříž je jenom Sartre, Piaf, Picasso a Ajfelovka. A víno, hadry a parfémy. Asi něco jako Praha, to je přeci Staromák a trdelník a hadry z Pařížské ulice. Představa, že všichni kolem mluví perfektně anglicky, bez škobrtnutí, jenom aby divák a hrdinka rozuměla, a nebo že hrdinky francouzští přátelé jdou večer shopovat ke stánkům s turistickými cetkami... Otázka, jestli to je vše nadsázka a nebo snaha ukázat, že takhle žijeme a takhle přeci chcete žít! Kdo by nechtěl mít ze života nablýskaný americký film s happy endem. ()

Reklama

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

1. séria: Jednoduchý seriál bez nejakej väčšej myšlienky určený na pozeranie s vypnutým rozumom, s plochými postavami, pričom všetky vedľajšie sú zaujímavejšie, ako tá hlavná. Seriál bez pointy, nápadu, vtipu, šmrncu, a aj keď nie som odborník na módu, outfity Lily Collins mi prišli v 70% dosť zvláštne a nemódne, resp. moc premódené. Podobne ako v povahou postáv, aj oblečenie všetkých iných mi prišlo dobré až skvelé (najmä afroamerického kolegu Emily). Druhej sérii sa pokúsim vyhnúť. ()

majxik 

všetky recenzie používateľa

I kdyz nejsem cilovka, myslim ze je to docela zabavny serial, kdy americanka se seznamuje s francouzskou a evropskou kulturou, a poznava ze ne vse jde tak jak si doted myslela ze funguje svet. O to pozdeji vtipnejsi, kdyz americka kultura dorazi za ni, a jako divaci muzeme sledovat jeji reakce na to jak se s tim vyporada. Co me asi nejvice na tom serialu stve je naprosta absence vernosti ve vztazich jako tak nejak vsech, z toho serialu to vypada tak, ze kazdej by ve Francii chtel zit v otevrenem vztahu, ale boji si to priznat. ()

Traffic 

všetky recenzie používateľa

Na substacku jsem se rozepsal o tom, proč má podle mě smysl uvažovat o Emily in Paris jinak než jen o totálně odpočinkovém úniku od reality. Netflix totiž tenhle zdánlivě hloupoučký seriál využívá k prosazování svých značkových hodnot. Mimo jiné třeba přesvědčuje Francouze, aby tolik snobsky nelpěli na svém sofistikovaném umění a pustili si domů trochu toho laciného amerického mainstreamu (tj. Netflix). Na Emily in Paris proto podle mě nejsou nejhorší všechny ty čítankově hloupé stereotypy, ale fakt, že jde nakonec o poměrně nenápadnou reklamu na internetovou televizi. ()

Galéria (587)

Zaujímavosti (12)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)

Reklama

Reklama