Reklama

Reklama

Keď si zdravotná sestrička stiahne aplikáciu, ktorá sľubuje, že jej prezradí presný dátum a čas vlastnej smrti, dozvie sa, že má pred sebou posledné 3 dni života. Hodiny začnú neúprosne odpočítavať zostávajúce minúty a sekundy a ju začne prenasledovať záhadná postava. Dokáže nájsť spôsob, ako oklamať nebezpečnú aplikáciu a zachrániť si život? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (234)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

To prvé, čo vás pri sledovaní celovečerného debutu Justina Deca napadne, je podobnosť so sériou Nezvratný osud. Tá do žánru hororových vyvražďovačiek pre teenagerov priniesla svieži vietor prostredníctvom veselo krvavých "náhod" a nápaditých fatalít. V ústrednej téme sa prakticky nelíši, len v Countdown dostávajú hlavní hrdinovia nakladačku tak, aby sa okamih smrti zhodoval s číselnými údajmi v aplikácii. Čím sa naopak oba filmy líšia, je rating. Stiahni a zomrieš je mládeži prístupný, vďaka čomu divák príde o všetky pikošky, ktoré v tomto smere môžu klasické krváky ponúknuť. A to nie je posledný kameň úrazu. Neznáme herecké osadenstvo na čele s pekelne sexi herečkou Elizabeth Laila je síce fajn a s ohľadom na žáner podáva skvelý výkon, avšak po rýchlo odbytom úvode prichádza klasický koncept zahŕňajúci jednotlivé smrti a hľadanie odbornej pomoci. A tu sa bohužiaľ ukáže, ako hlúpy celý námet je a ako málo dokáže divákom ponúknuť. ()

Miseet 

všetky recenzie používateľa

Kdybych tento počin hodnotila z hlediska žánru, tak to vidím spíše na 3 hvězdičky. Ale vzhledem k tomu, že jsem na tento film šla do kina, rozhodla jsem se, že budu hodnotit dle toho, jak jsem si projekci užila, tudíž jsme na 4 hvězdičkách. Možná je to trochu nadnesené hodnocení. Možná mi k tomu pomohla i Elizabeth Lail, kterou jsem moc ráda v hlavní roli viděla, jelikož to zahrála opravdu poctivě. Nebo jsem možná jediná komu to tak přišlo, neva. Nooo, a nyní jsem se vrátila ke 3 hvězdám. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Většinou ty kino-horrory jsou alespoň průměrné. A člověk se tak alespoň může podívat na něco jiného, než na amatérskou sračku. I v tomto filmu je občas napětí, dobrá hudba, sympatické herecké obsazení. Na sobotní odpoledne skvělý film. Taky jsem nepochopil, proč nepoužívali ten solný pentagram, když to fungovalo :-) ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Predpovedateľný príbeh, ktorý síce neurazí ale dostatočne unudí. Nápad sám o sebe nie je zlý, aj keď určite čerpá z pre nás známeho Final Destination. V prvých momentoch sa využívajú časté falošné jump-scary, ktoré sú navodené iba hudbou, a úprimne už pri treťom "dramatickom" otvorení skrine, som prevracala oči. Scenár bol typický pre takýto typ filmu, nezmyselné postavy, ktoré povedali jednu/dve dramatické vety a v príbehu sa viac neobjavili a podobne. Hlavná hrdinka nebola nesympatická, ale pre mňa bola mierne nezaujímavá, omnoho viac sa mi páčili herci vo vedľajších úlohách, napríjlad Talitha alebo aj Peter Facinelli, ktorý hral výborne (neznášala som ho od prvého momentu). V kine som zvyšovala vekový priemer (sekundoval mi starší pán v druhom rade), keďže naň išli väčšinou stredoškoláci. Ale nebolo to najhoršie, dalo sa. 45% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (11)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)
  • Keď sa v aplikácii zobrazí nápis "victim", výkrik, ktorý je počuť, pochádza z hry "Destiny" od vývojárov z Bungie. Používa sa výkrik Omnigula. (Game90)

Reklama

Reklama