Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki zisťuje, aké má stíhaná Variantka plány s Úradom Časových Variácií (TVA). Loki má však vlastné plány, ktoré navždy zmenia osudy oboch. (Disney+)

Recenzie (72)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tom Hiddleston a Sophia Di Martino majú medzi sebou neskutočne iskrivú chémiu. Ženská verzia Lokiho, Sylvie, si ma naplno získala a s Tomovim Lokim si ihneď padla do oka. Síce tie uštipačné hádky a urážky stáli rozhodne za to a hltal som ich jedna radosť. Keď však konečne došlo na tie zmysluplnejšie a emotívnejšie konverzácie, kedy sme obom variantam nazreli viac do hĺbky, tak vtedy už som bol naprosto odvarený. Tá ich dynamika a prezieravosť, tie paralely medzi nimi dvoma, a napriek tým všelijakým rozdielom sa napokon prepracovať k tomu, čo ich spojuje, ma proste uhranulo. Loki a Lydia tvoria parádny, kontrastný a zároveň identický celok, z ktorého ťaží celá epizóda. A zase vizuálna krása spočívala predovšetkým v očarujúcej ukážke klamov, čar a ilúzii, ktorú nám obe Lokiho verzie nadelili. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nebýt zajímavých postav a charismatických herců, tak je to sotva průměrná epizoda. Marvel mě svými seriály dost zklamal. Jsou uměle natahované a v čistém základu bez pěkné výpravy a postav které fanoušci milují, vlastně nemají pořádný příběh. Někdy to nevadí, prostě se jen chystá půda na něco většího, nebo se rozvíjí charaktery a vztahy, ale tady už je to na hraně. V další epizodě by bylo fajn se někam pohnout. ()

Reklama

rasttea 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normálně by si seriál zasloužil max 3 hvězdy, vždycky to ale něco na poslední chvíli podrží pro mě na čtyřech, ať už je to charisma Toma, překvapivě jeho zpěv, jeho herecký um. Už jen to, že více méně celý seriál herci hrají před zeleným plátnem ve studiu je herecká kategorie sama pro sebe. Bohužel ani Tom s Owenem nedokáží držet seriál ve vyšším hodnocení napořád......obávám se..... ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki sa stretáva so svojím ženským prevtelením z iného vesmíru a celkom si padnú do oka. Napriek svojím hádkam sa nakoniec zhodnú, že im ide o to isté a to dostať TVA na kolená samozrejme každý pre niečo iné. Ale najskôr sa musia dostať z planéty, ktorej hrozí záhuba. Prevedenie: Scény z vlaku pobavila. To, že sa Loki dokáže zahľadieť maximálne tak sám do seba sme už vedeli, teda nič nové. Veľmi mi táto romantická odbočka nesadla a radšej yb som bol za plnšiu akciu na úrade TVA. Verím, že sa toho ešte dočkáme... 70% ()

Dolby.130 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál Loki je zatiaľ veľmi podarený. Prvé tri epizódy ma veľmi bavili. Tempo je síce pomalé, veľa sa kecá ale je to k veci, hýbe sa po troche to a zaujíma ma to. Postavy spolu fungujú, sú sympatické a zaujímavé. Hudba je skvelá, efekty sú ako vždy na úrovni o tom niet pochýb, dialógy sú super. Teším sa na ďalšie diely a na všetko čo sa tam ešte stane. Tento diel bol skvelý. Boli sme celý čas na zaujímavej planete a sledovali sme ako sa zbližovali teda spoznávali Loli a Sylvie. Dej sa síce veľmi nepohol čo až tak nevadí lebo táto epizóda bola úžasná a koniec ostal taký, že okamžite chcem novú časť. Ale počítam, že ďalšie epizódy sa pohneme pomaly ďalej, dozvieme sa niečo viac o Time Keepers a TVA. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • V čase 34:05 má padající měsíc tvar Pac-Mana, postavičky ze stejnojmenné videohry. (Lad2000)
  • Ve scéně, kdy Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) jedou ve vlaku, tak Loki začne norsky zpívát písničku „Jeg Saler Min Ganger“, kterou pro účely seriálu napsala a složila Benedicte Maurseth. Benedicte Maurseth patří v Norsku mezi nejznámnější tradiční folkové zpěvačky. Význam písničky je, že dívka svým zpěvem volá svého milého domů a ptá se ho, kdy se vrátí domů. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama