Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (séria)


Kganbu (S01E06)

(epizóda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráči před čtvrtým kolem utvoří dvojice. Ki-hun řeší morální dilema, Sang-ue volí záchranu a Se-bjok o sobě něco prozradí. (Netflix)

Recenzie (91)

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Již delší dobu jsem neviděl v televizním formátu tak komplexní anatomii lidské morálky. Jenže 'Hra na oliheň' jde ještě dál, a vyobrazuje mizérii lidskosti tak komplexně a nepřikrášleně, až z toho zrak přechází.... někdy doopravdy stačí tak málo, aby vám seriál bodl kudlu né do zad, ale přímo do srdce. 💔 ()

HellFire 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začíná mě neskutečně vytáčet jedna hra – prodlužovaná. Hráči naběhnou do arény a seriálu trvá deset minut, než se vůbec začne hrát, protože mezi sebou pořád někdo mluví a něco řeší. Další hra jsou kuličky, kdy se hráči seřadí do dvojic a kdo prohraje, umírá. Některé hlavní postavy to nepřežijí, ale mě je to v podstatě jedno. ()

Reklama

baruss 

všetky recenzie používateľa

Scenáristi absolútne nevyužili možnosť na extrémny dejový zvrat a vo fifty-fifty hre nechali vyhrať všetkých favoritov. Dokonca väčšinu z nich from behind (po tom čo už slušným spôsobom prehrávali = asi im riadne drbe). To je ako keby na MS vo futbale vyhrali všetky penaltové rozstrely favoriti. Tento seriál mohol byť jednou z najlepších olympiád všetkých čias, ale úrovňou prekvapení nedosahuje ani len zďaleka level skorumpovanej olympiády v Moskve 1980. Za tú dejovú priehladnosť a výhry dejových favoritov je na mieste nazvať epizódu slovami: S***vená Liga. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nádherný výsmech do ksichtu libtdárnej spoločnosti. Dôchodca zotrie celú túto chorú spoločnosť a samotný Netflix si neuvedomuje ako zotrel sám seba. Jedinými hráčmi, ktoré hrali férovo boli klitorisáčky. Feministky všetkých krajín spojte sa!!! Aký to paradox s porovnaním ako v jednom nemenovanom South Parku všetky sebavedomé alfasamice ohovárajú deti inej rodiny. Pochopiteľne všetci muži sú hajzli a aby sme sa vrátili k najobľúbenejšej téme feťákov z Netflixu, pastor ktorý sa modlil k Bohu zakiloval svoju ženu a dieťa pochopiteľne zneužíval. Aký to paradox k vedúcim detských táborov či už v Čechách alebo na Slovensku, ktorí svojich zverencov zneužívajú a hrajú sa na skautíkov spätých s prírodou a sú, pochopiteľne, odporcovia viery. Krutý direct do vlastnej tváre a vlastného obrazu spoločnosti, ktorú sa akože jediný libtdárdi snažia zmeniť na lepšiu... ()

albionlady 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo traumatizujúce. Vynikajúce zobrazenie ľudskej (ne)morálky -- keď ide o krk, česť nezriedka vystrieda zrada. Od začiatku seriálu mi bolo jasné, že keď budú súťažiaci ubúdať, začnú zomierať aj hlavnejšie postavy, ale dosť ma zamrzelo, ktoré to v tejto epizóde schytali. Ach :-(. Aspoň dievčatá mohli nechať spolu, škoda, že nepocestujú na Čedžu :-(. A Ali s 001 budú chýbať. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (3)

  • Když se Kang Sae-Byeok (Jung Hoyeon) a Ji-Yeong (Yoo-mi Lee) baví během hry s kuličkami o tom, kam by chtěly jet, až hra skončí a budou bohaté, Ji-Yeong zmíní herce Lee Byung-Huna a jeho hlášku: „Jeď na mojito a dej si sklenku Malediv,“ z filmu Inside Men (2015). Lee Byung-Hun si v tomto seriálu zahrál postavu Front Mana. (kesinaa)

Reklama

Reklama