Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví medzinárodní špióni Gregorio Cortez (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Guginová) sa po čase strávenom pokojným rodinným životom mimo aktívnu službu vracajú do špionážnych vôd. Vzápätí sú ale zajatí nepriateľom. Okrem nich zmizlo aj sedem ďalších prvotriednych špiónov. Zdá sa, že v tom má prsty techno-génius Fegan Floop so svojimi nevídanými vynálezmi a premenami. Všetko nasvedčuje tomu, že osud Gregoria a Ingrid - a možno aj celého sveta - závisí na odvahe a schopnosti ich detí Carmen a Juniho. Tí sú žiakmi základnej školy a ich špiónske vzdelanie pochádza nanajvýš z počítačových hier. Majú však k dispozícii napríklad batohy s tryskovým pohonom, nadsvetelné lietadlá, príručné ponorky, elektrošokové žuvačky a, predovšetkým, svoje vynaliezavé hlavy a silu vzájomného rodinného puta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jako zadnej velkej pruser se nekona, problem je, ze tady proste hlavni detska dvojka teprve zjistuje, ze jsou rodice agenti a tudiz neumi zachazet z ruznejma vychytavkama a poradne bojovat a ma to bejt jakoze vtipny, jenze moc neni. Nicmene povedlo se herecky obsazeni, krome charismatickyho Banderase a ne vylozene otravnejch deti potesi hlavne Trejo jako strejda Maceta, Hatcher s osmazenou hlavou a dvojka zaporaku Cumming - Shalhoub. Proste takovej nenarocnej 90 minutovej rodinnej akcni film s par dobrejma bondovskejma vychytavkama, slusnym obsazenim a uchazejicima trikama. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Porqué, Roberto, porqué? Po dlhom čase som si pozrel Spy Kids opäť v televízii (keďže sa DVD podelo ktovie kam), a dospel som k jedinej otázke - prečo sa Rodriguez tak urputne snaží zo mňa urobiť hlupáka? Ako dieťa som Spy Kids zbožňoval, no až teraz si uvedomujem ich nízku úroveň a nechápem - zatiaľčo môj brat ich začal zbožńovať miesto mňa. ()

Reklama

MM11 

všetky recenzie používateľa

Takový nápad se vůbec nejeví zle. Akční podívaná s výraznou nadsázkou pro ty menší se stylem hračičky Rodrigueze. Jenže vznikla infantilní bezradnost absentující v humoru, plná samoúčelných vychytávek bez hlubšího smyslu. Rodriguez provokativně obsadil hafo známých tváří coby křoví, ale jeho snaha je marná. Člověk se nesměje a zaraženě zírá na obraz. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Robert Rodriguez, Danny Elfman a John Debney: 1. Cortez Family ,2. My Parents Are Spies ,3. Spy Wedding ,4. Spy Kids Demonstration ,5. Parents On Mission ,6. Kids Escape House ,7. Pod Chase ,8. The Safehouse ,9. The Third Brain ,10. Buddy Pack Escape ,11. Oye Como Spy ,12. Floop's Song (Cruel World) ,13. Spy Go Round ,14. Minion ,15. Sneaking Around Machetes ,16. The Spy Plane ,17. Floop's Castle ,18. Final Family Theme ,19. Spy Kids (Save The World) ()

Strike 

všetky recenzie používateľa

Poprvý mi to nepřipadalo nějaký světoborný, ale podruhý jsme se opravdu bavil. Ale asi ne tak jako Rodriguez a celej štáb když to točil. Divák s musí smát nejen skvělým hláškám a vtipům, ale taky občas lacině vypadajícím trikům. Ale stejně nejvíc oceňuju Danny Treja - to je prostě machr. Jeho výstupy byly absolutně super. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (19)

  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)
  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Reklama

Reklama