Reklama

Reklama

VOD (1)

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenzie (58)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda pokračovala v dejových líniách tých predošlých, aj tých nudných, aj zatiaľ nezmyselnej dejovej línií spytovania si svedomia Daemona, ktorý do bitky stále nevyrazil. Bitka bola fajn, kazili ju len draky, ktoré ako také povahu vykreslenú nemajú, ide len o bitku dvoch monštier. Dračie akcie mi nedávajú veľký zmysel, jedine len ten vizuálny. Máme tu dračích jazdcov, ktorí hovoria drakom akurát to, že majú útočiť a páliť oheň (rozhodne zaujímavejšie sú reálne bitky leteckých flotíl). Teda nevieme, ktorý z nich je najzručnejší, zatiaľ sme sa len dozvedeli, že veľkosť vyhráva a aj ten najväčší drak v dobrej tradícii predošlej série sa dokáže totálne schovať a tak prekvapiť menšieho, obratnejšieho draka. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akce, na které sice seriál nestojí, ale kterou sakra potřeboval. Většinu času se sice dokážeme bez ní obejít, ale teď to vážně bodlo. Po celou tu dobu jsme budovali postavy a stavěli je na příslušná políčka na šachovnici a teď přišel ten mistrovský tah, kdy všechno zužitkujeme. Vidím tam malé neduhy především v první polovině epizody, ale vše odpouštím a za napínavý závěr dávám plný počet. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Do simply what is needed of you....NOTHING." Zatial sa zda, ze Aemond/Cole-ova strategia postupne nabera na sile, kym Deamon zacina v Harrenhov-e "blbonut". Bitka v zavere a i vzdusne suboje boli velkolepe a fanusikovia ju urcite chceli a i ocenia. Ale atmosferou ma dostal az uplny zaver, kedy skaza bola dokonana...typek sa rozpadol na prach, ci obraz par sekund pred zaverecnymi titulkami s nezvycajne temnou hudbou. Nadherne filmarske remeslo. Respekt. ()

Petak3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi jsem viděl jinej díl než ostatní, oproti minulému dílu 1000x lepší, to ano ale žádná hitparáda. Scenky s Daemonem nudnej odpad na přeskočení, zbytečné a nezajímavé. Jestli nejlepší díl série těžko říct, dialogy o hovně, jediný co bylo fajn byla Alicent a Larys a Alicent a Aegon. Extrémně tu chybí Otto. Závěr super, sice předvídatelnej, každopádně krásně natočenej. Ta stará bába alespoň nebude brečet, že není na trůnu, to že spáchala sebevraždu chápu, byla pyšná až na strop, spíš že to tak dlouho trvalo. 😀Jednoočko super, jen mi asi vadilo, že je to vlastně to samý jako závěr 1. série, jenom s větším cgi a pár komparzistama vepředu, takže to samé s odmlkou 4 dílů. Tam to bylo na plnej, tady se to dost opakuje, navíc zemřou jen zbytečné a otravné postavy. Evan Mitchell skvělej po celej díl. Nechybělo moc a vizuál by byl třeba na úrovni bitvy bastardů. Hrozně to sráží pachuť ze zbytečného minulého dílu. Celkově by takhle epickej díl neměl bejt horší a nudnější než některý kecající díly z 1. série jako např. ta rodinná večeře kdy měl už Paddy na kahánku. ()

Cheeter 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akce se povedla, to souhlasím. Nicméně v jednu chvíli začínalo být jasné, jak to celé bude. Pokud jde o vývoj, tak ten je také zajímavý, ale jeho dozvuky přijdou v dalším díle. A to teprve bude, alespoň za mě, ta pravá podívaná. Btw. stejně si myslím, že ten dračí souboj byl jenom kvůli půlce série. Což je vlastně strašně čitelné, protože divák něco takového očekává. Pak tu mají mají být překvapení a zápletky... ()

Galéria (50)

Reklama

Reklama