Reklama

Reklama

Príbeh bývalého policajného detektíva, ktorý po diskreditácii v práci odíde z mesta a žije v horách. Jeho pokojný život sa však skončí, keď ho jeho bývalá manželka, súkromné očko, požiada o pomoc v prípade vraždy, ktorú údajne spáchal excentrický televízny herec. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (63)

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Bývalý polda a profesionální podivín Waldo opouští tak trochu nedobrovolně svůj exil a vyráží do Hollywoodu. Tady má zjistit, jestli televizní hvězda a profesionální alkoholik Alastair Pinch zabil svou ženu, nebo to na něj někdo ušil. Jenže v Hollywoodu člověk nemůže věřit nikomu. Last Looks je fajn krimi, která se nebojí střídat napětí s bizarním humorem, má hodně fajn herecké obsazení a nenudí. Ale spíš než film je to sled dialogů, protože se tu vlastně pořád kecá. Hlavně kvůli tomu, aby si nikdo nevšiml, jak moc je to celé levné a podfinancované. Ale když to člověk překousne a zvykne si na lacinější look, je to vlastně až nečekaně fajn. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pre neznalého fajn krimi, lenže pre nás ostatných, čo máme napozeraný žáner a vieme ako sa to aktuálne točí, tak vraj je jasný od začiatku. Cením ale GIbsona, že konečne dobre a aj zvyšok osadenstva bol fajn. Neunudí, ale mňa to nejak extra nenadchlo. Našťastie pri pár momentoch som sa uškrnul. 2 z 5 ()

Reklama

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Velmi špatné. S takovou sestavou herců, jsem čekal film o mnoho levelů výš. Mel Gibson je sice dobrý a Charlie Hunnam ujde, ale co je to platné, když příběh je plný soustavných keců a spousty nudy. Nic, fakt nic, kromě Pinchova domu, nestojí za zmínku. Akční thriller si představuju úplně jinak - za prvé, že bude akční, a za druhé, že bude napínavý, toto není ani jedno - a bohužel komedie, nebo parodie to taky není, snad kdyby to pojali, jako drama ...20% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Morene z Homeland-u to s porsche bohovsky svedci. :) Excentricky Mel ujde takisto. Trapni gang-blbci v privese uz menej. Mala Gabby bola s tymi par hlaskami "tym chutnym" v tomto paskvile. Thrill-seeker nadrzana uca uz menej. Pribeh je vsak prosty az blby. Divak vidi ten zobrazeny zivot hollywoodskej "smotanky" a pomysli si.... riadny bullshit. A ten zaver ma tak idiotsky twist, s vylievanim si srdiecka rodinne zalozeneho nasilnika, ze sa to az neda pocuvat. Neodporucam. 30% Dalsie poucenie..pockat najskor na par hodnoteni, kym vas zvucne mena zlakaju. :D ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Béčková komediálna kriminálka s noirovým nádychom,  ktorá ťaží najmä z hereckého obsadenia. Dej neponúka nič extra prevratné, ale dialógy a situácie, v ktorých sa ocitá skrachovaný detektív Charlie Hunnam sú až tak absurdné, že takmer celý film dokážu zabávať. K tomu vedľajšia úloha ako šitá na mieru Melovi Gibsonovi a vo výsledku sa jedná o film, ktorý splnil očakávania a spríjemnil nedeľný podvečer. ()

Galéria (254)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama