Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (viac)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ono je príjemné vidieť staré známe postavy. McG ide rovnakou cestou ako v prvej časti. Balansuje na hrane absurdity a vtipu a v niektorých prípadoch sa mu to vypláca, v iných zase nie. Chcelo by to nápaditejšieho tvorcu, aby z tohto spravil chuťovku o ktorej sa bude rozprávať dekády ( ako sa to napríklad deje s prvými Evil Dead). To ale neznamená, že to nie je zábavné. Jenna Ortega aj Emily Alyn Lind sú krásne. Dobre sa na ne pozerá a vďaka nim dakedy zabúdate na to, že sa jedná vlastne o totálnu kravinu. Judah Lewis hrá prvú ligu a potešia aj jeho rodiča. Zvyšok je do počtu a zbytočne prehrávajúci. Rovnako poteší návrat Samary Weaving ale čakal som v jej prípade niečo omnoho viac epickejšie. Na druhú stranu nevadí. Očakávať veľké veci od takéhoto typu filmov sa veľmi nevypláca. Každopádne obidva filmy považujem za to lepšie čo McG vytvoril a rád sa k nim budem vracať - ako ku zábavným chuťovkám. Ak by bola aj tretia časť, asi by som sa nenahneval. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Dost slabý oproti jedničce.Ta byla zábavná ve všech směrech.Zato pokračování je málo vtipný, kulisy působěj děsně papundeklově, a vlastně sem skoro čekal že na mě vyskočí Čtvrtníček z filmu Poslední plavky.Netflix působí jako vrah hranýho filmu.Začíná to od něj mít všechno nádech jak blbý epizody seriálů.Zrušte tu firmu někdo.30%. ()

Reklama

Beckett51 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Váhal som nad hodnotením, ale nakoľko je to lepšie ako prvá časť, tak nemôžem inak a dávam slušné štyri hviezdy. Tam kde jednotka váhala a pri svojej krátkej stopáži stavila na zbytočne dlhý úvod a potom urýchlenú akciu, tam už dvojka jasne stála oboma nohami na zemi, počítala s tým, že vieme, čo je treba a tak to všetko začalo o kus skôr. Slušných úmrtí tu máme viac, gore lahôdkový, humor trefnejší (hlavne narážky na známe filmy) a dokonca sa čo to vyžehlilo aj z osudov postáv z prvej časti. Ja by som si trojku dal rád... a ďalšie pokračovanie Babysitter rovnako... :) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama