Reklama

Reklama

Čo keby...? - Série 2

(séria)
Trailer 2
USA, 2023, 4 h 49 min (Minutáž: 29–34 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Karen Gillan, Laurence Fishburne, Michael Douglas, Jon Favreau, Kat Dennings, Sam Rockwell, Mick Wingert, Cynthia Kaye McWilliams (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(9)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (44)

VanTom 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna drží úroveň a v "Co kdyby…?" experimentech se známými hrdiny se nebojí popustit uzdu fantazii. Od vyloženě komediálních (vánoční smrtonosná past Happy Hogana E3) přes povedeně emotivní či dynamicky akční (obé často s Kapitánkou Carterovou (E5, E8, E9)) až po vytvoření původní postavy (v mohawkštině mluvící Kahhori E6). Některé by vydaly na celovečerní stopáž, v půlhodině tak působí zkratkovitě (výcvik Hely ve vesnici ze Shang-Chiho E7), zase na sebe vícekrát navazují, byť završení v E9 sílu příběhu zaměňuje za přeplácanost (Nejvyšší Strange vs. všichni). 7/10 ()

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

What if začína mať veľký problém. Zatiaľ čo prvá séria stagnovala v tom, že nevyužívala svoj potenciál na plno tak druhá séria sa premenila na fanfikciu v najhoršom prevedení. Formát What if má byť ako fanfikcia ale má to byť zábavné. Toto dokáže baviť naozaj iba MCU fangirls. Absolútne nechápem prečo robia z Peggy Carter tak dôležitú postavu. Jej epizóda bola jedna z najslabších a druhú sériu absolútne táto postava ovládla a je vo väčšine epizód. Peggy Carter nebola už pôvodne až tak zaujímavá postava proste to bol fajn charakter s dobrou herečkou. Už jej seriál s dvomi sériami mi prišiel zbytočný lebo už tam to ťahali vedľajšie postavy viac než ona. Proste tá postava je vyžmýkaná a už nemá čo ponúknuť. Tak z nej spravili Kapitána Ameriku a cpú ju všade kam sa dá. Okrem nej sem pretláčajú aj vedľajšie postavy ako je Korg a Darcy čo sú že najotravnejšie postavy. Prečo v tejto sérii nebol ani jeden krát Spiderman? Alebo Moon Knight? Dávajú do popredia nezaujímavé postavy a snažia sa nám vtlačiť do hlavy že sú super ale nie sú lebo nemajú čo ponúknuť. Toto podľa mňa nie je správna cesta. Nápady na epizódy sú v tejto sérii super ale príde mi že sebareferenčný humor je už moc nasilu. Epizódy mi prišli ako keby to hodili do chatGPT a napísali k názvu epizódy nech tam dá AI čo najviac MCU odkazov ako je možných. Má to potenciál a dve-tri epizódy boli dobré ale proste je to až moc zbytočne prepojené medzi sebou. Tento seriál mal byť epizodický, tak by mali väčšiu voľnosť a mohlo by sa to rovnať bizarnosti komiksov ale takto je to iba taký cringefest s MCU referenciami z ktorých to mám maximálne tak chuť vypnúť. ()

Reklama

Ydrosten 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S02E06 je vlastně přesně to co jsem čekal už v první serii. Nová dimenze, jiný vesmír, jiná realita, nový jiný hrdina, neznámý svět. Ne jen "vezmeme tohoto hrdinu a změníme mu obličej za jiného hrdinu" // 01 : ***, 02 : *, 03 : *, 04 : ****, 05 : *****, 06 : ****, 07 : ***, 08 : **, 09 : *** // Zklamal mě konec (8 a 9 epizoda) kdy opět Strange, což neubírá na tom co se děje. Občas jsem se ztrácel ale tady se v závěru utrhly asi víc než v závěru první serie. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A budu vlastně docela negativní. První série je epická, akční a osudová. Pozorovatel tam byl jako dosud nejmocnější postava, která je schopná téměř čehokoliv, tady z něj udělali tak trochu komickou postavu, co paroduje sebe sama. Druhá série není špatná, ale všechno je o poznání horší než minule. Jediný díl, který je vyloženě skvělý, je ten nejméně očekávaný. Příběh kolem Kahhori je funkční, vynikající i akční. Suverénně nejlepší díl, dost možná celého seriálu. Furt jsem byl ale zdrženlivý, protože jednička mě smetla až ve finále, kde všechno dokonale zapadlo. Tady máme sice v posledním díle milion postav, tisíc easter eggů, ale všechno je zbytečný a navíc. Minule dostával Ultron nakopáno od Avengers, kteří spolupracovali, každý využíval svých silných stránek. Tady je záporák zoufale nevyužitý a je to vlastně boj dvou barevných výbojů se třetím barevným výbojem. Je to pěkný, má to fajn animaci, ale po první sérii byla očekávání úplně jinde. A samotná Kahhori to nezachrání. ()

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Dám tomu maximum. Ne proto, že by to bylo celkově až tak dobrý - některý epizody byly vyloženě slabý (první tři veskrze); ale proto, že některý epizody byly fakt dobrý, a proto, že budu navždycky simp Kapitánky Carterový. Teda Hayley Atwell. A pořád budu doufat, že v Lokiho multivesmíru bude mít Hayley ještě pořád celovečerní hranou šanci. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama