Reklama

Reklama

Kasíno

Trailer 1

Obsahy(1)

Sam "Ace" Rothstein je bývalý hazardný hráč, ktorého mafia dosadí na miesto vedúceho veľkého kasína v Las Vegas. O jeho osobnú bezpečnosť sa stará jeho najlepší priateľ, brutálny gangster Nicky Santoro. Pod Samovym vedením kasíno prosperuje, no jeho život sa zásadne zmení, keď do neho vstúpi profesionálna podvodníčka Ginger... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (1 077)

movie 

všetky recenzie používateľa

Scorsese opět dokazuje, že je výborný režisér a vypravěč a že pod jeho zlatými ručkami podávají herci obvykle své nejlepší výkony... Robert De Niro a Joe Pesci tu hrají jako bozi, jenže musím přiznat, že v některých místech jsem se díky téměř 3hodinové délce trošku nudil! Nicméně závěrečná čistící akce je úžasná a vůbec posledních 20minut má nesmírný spád a sílu. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $52miliónovTržby USA $42,512,375Tržby Celosvetovo $116,112,375Martin Scorsese je veľmi zručný režisér to sa mu musí nechať, len škoda že to niekedy preháňa z minutážou, film vyťahuje z mierne rozvláčneho deja hlavne výborný Robert De Niro a dobre mu sekundujúci Joe Pesci, Sharon Stone je skôr do počtu pri výkone ústrednej dvojice ale zas nekazí príliš dojem, miestami si to príbeh podáva ruku z dokonalosťou ale niekedy to z tou výrečnosťou spletitých riešení života chlapcov žijúcich zo špinavých peňazí začína byť nekonečne deja vu, fakt motajúce sa na jednom mieste. Miernejšie prestrihanie by určite pridalo na ráznosti. /85%/ ()

Reklama

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Další Scorseseho promyšlený exkurz do určitého uzavřeného světa. Spolu se scénáristou a romanopiscem Nicholasem Pileggim vyprávějí o lidech, kteří jsou ke konci svého honu za prachama a požitky už jen směšní. Dost mi to připomnělo Vlka z Wall Street. Tři hodiny opravdu nejsou skoro nic, paradoxně je snímek často tolik nabit dějem, že divák nestíhá sledovat vše. S tou psychologickou propracovaností bych si nebyl tak jist, tvůrci se moc nevěnovali tomu, jak události působily na Rothsteinovu dceru, což by mě dost zajímalo. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Scorsese znova vo svete gangsterov. Opäť sa potvrdzuje, že to nie je môj obľúbený režisér, žiadna srdcovka, ale filmy robí dobré. Kasíno je každopádne pridlhé, takže občas ustúpi dej ligotavej atmosfére a na scénu prichádza nuda a zbytočne naťahované scény/scenár. Ale i tak je výsledkom kvalitná, drsná a nadpriemerná zločinecká dráma. Vtipná, surová, smutná, nebezpečná. Stávkou na istotu sú výborné dialógy, atmosféra Las Vegas a samozrejme herecké výkony. To posledné sa netýka len De Nira a jedovitého Joea Pesciho (ktorého fakt nie je múdre naštvať), ale aj podporných rolí (Crenna, L.Q.Jones, Pollak, Woods, Stone). ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Martin Scorsese vo svojej najlepsej forme vo filme o mafianoch, prani spinavych penazi, bohatstve, drogach, zufalstve, nefungujucom manzelstve a to vsetko v Las Vegas. Dlha minutaz mi vobec nevadila, pretoze film mi ubehol ako po masle a to si ho kedykolvek rad zopakujem. Dokonca premyslam, ci to nie je moj najoblubenejsi film od Scorseseho. Sharon Stone zahrala svoju Ginger tak skvele a presvedcivo, ze si nominaciu na Oscara za hlavnu ulohu urcite zasluzila a ja som jej ho prial, avsak rovnako presvedcivo zahrala aj Susan Sarandon v drame MRTVY MUZ PRICHAZI (1995), ktora si Oscara vtedy mohla prebrat. Agresivny Joe Pesci tiez nemal chybu a uz sa nemozem dockat na MAFIANOV (1990), ktorych som sice videl, ale nic si z toho nepamätam... 27.12.2009 _____ Robert De Niro - (Sam Rothstein) +++ Sharon Stone - (Ginger McKenna) +++ Joe Pesci - (Nicky Santoro) +++ James Woods - (Lester Diamond) +++ Frank Vincent - (Frank Marino) +++ Kevin Pollak - (Phillip Green) +++ Don Rickles - (Billy Sherbert) +++ Alan King - (Andy Stone) +++ Hudba: Robert Mackston, Todd Milner, Robbie Robertson +++ Hudobný doprovod: Robert Mackston, Todd Milner, Robbie Robertson +++ ()

Galéria (205)

Zaujímavosti (70)

Súvisiace novinky

Kánon filmu 2011

Kánon filmu 2011

13.02.2012

V sobotu 21. ledna byl ukončen výběr filmů Kánonu filmu za rok 2011 a přinesl opět zajímavé výsledky. Původní prosincový termín konání výběru byl z důvodů nečekaných a smutných předvánočních událostí… (viac)

Reklama

Reklama