Reklama

Reklama

Ve spárech temnoty

  • Austrália Black Water: Abyss (viac)
Trailer 1

Partia piatich dobrodruhov sa vydáva preskúmať systém podzemných chodieb. Podarí sa im objaviť nádhernú jaskyňu, ale kvôli prietrži mračien zostávajú uväznení pod zemou. A nie sú sami. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (79)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Režisér zatraceně nedoceněného The Reef který osobně považuju za možná nejlepší žraločí film hned za kultovními Čelistmi si sice vybral trochu slabší chvilku, ale že by si film zasloužil 47%, to teda ani omylem. Atmosféra v jeskyni je slušná, krokodýl dokáže nepříjemně vybafnout, herci v pohodě, smrti slušný a stopáž přiměřená. Velkou díru v žánru film sice neudělá, ale pro nadšence do animal hororů je film příjemnou jednohubkou na sobotní večer. Takovýhle mizerný hodnocení si nechte pro televizní SyFy píčoviny. Pohodová jednohubka.59%. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Vlastne ma trochu mrzí, že dávam Abyssu iba tri hviezdy, pretože oproti Crawl a Narok 6 metre je to film podstatne desivejší, a na rozdiel od oboch spomenutých, nie je jeho krokodíl ani sekundu na smiech. Crawl a 6 metre boli ale omnoho invenčnejšie, a mne to tu ešte skazilo to klišovité riešenie osobných problémov. Ale fajn jednohubka. 65% ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ach jo... krásna ukážka toho, ako tuposť môže zabiť celý film. Mám rád animal horory, no ale musí tu byť súlad medzi reálnosťou a mystikou. Ich jasné definovanie pre celý film. V tomto prípade sa však reálne vyobrazený krokodíl bez nejakej legendy a žiadneho mysteriózneho základu správal, akoby práve došiel z menzy s IQ 150. To skrátka bilo do očí. Tým pádom atmosféra takmer žiadna, krokodíl tiež iba pár krát na scéne. No a gore... škoda reči, nula bodov. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Pätica priateľov sa rozhodne preskúmať jaskynný systém v Severnej Austrálii, avšak krátko po vstupe zistia že jeho obyvateľom je aj hladný krokodíl...Tma, svetlá bateriek, veľa rozhovorov a občas krokodíl. Práve ta tma v jaskyni je v niektorých momentoch problémom, pretože stiesnená atmosféra príbehu vďaka hercom čiastočne neplní svoj efekt a niekedy je to na škodu. Čo sa týka žánrovo podobných filmov možno Black Water: Abyss zaradiť medzi tie viac vydarené, avšak žiaden zázrak sa nekonal. A samozrejme, podobne ako v Deep Blue Sea 3 prežijú iba ženy keď už tá korektnosť a rovnoprávnosť musí byť v každom filme. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Po nepodarku "Jungle" a (pre istotu) následnej 7-ročnej odmlke mi Traucki opäť urobil radosť. Pekne nakrútený aligátorský jaskynný survival. Mínusom je iba klišé. Lebo keď už je skupinka kamarátov uväznená v jaskyni, samozrejme divák zisťuje, že mali medzi sebou aférky a hentá je tehotná s hentým... proste aby reč nestála, však o čom inom by sa mali tí chudáci baviť. Nakláňať sa na okraji brehu s baterkou je tiež bohovský nápad. Aligátor vyskakuje len vtedy, keď to scenáristovi vyhovuje, a keď sa už zdá, že je všetko nebezpečenstvo zažehnané, podľa očakávania to tak nie je. Takže inteligencie to veľa nepobralo a neprekvapí to dokopy ničím, ale ja mám prírodné horory rád, postavy sú sympatické, kamera krásna, spracovanie a útoky aligátorov presvedčivé, na film sa dobre pozerá a je to aspoň zábavné. Hodnotím rovnako ako Crawl. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama