Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Česko Zombi Holocaust (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (78)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Jedno mi nedá spať - že bol tento film nakrútený v rovnakom roku, ako Fulciho Zombi 2 a Deodatov Cannibal Holocaust. Ide totiž o klon oboch scenárov, doplnený ešte námetom šialeného vedca, ktorý tvorí na tajomnom ostrove humanoidné zombie-kreatúry (a lá The Island of Dr. Moreau). K tomu si pripočítajte sexy blondýnu, ktorá sa stále a všade vyzlieka, hrdinu typu Harrison Ford/Belmondo a kopec veľmi detailného gore. Poteší tiež vidieť kanibalov a zombie pohromade v jednom filme! Ako taliansky trash je Zombi Holocaust neodolateľný. Brutálny, nechcene smiešny a s neodmysliteľnou dávkou sexu. Pokiaľ tento žáner žeriete a príťažlivosť podobných filmov posudzujete podľa frekvencie stupídnych dialógov, úrovne príšernosti hudby a počtu litrov krvi, zombíkov a kanibalov, ste na dobrej adrese. ()

giallo 

všetky recenzie používateľa

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

Reklama

JAn 

všetky recenzie používateľa

Skvělá zábava, která se veze na Fulciho Zombi 2. Stejné lokace, stejné interiéry, dokonce i filmový štáb. Ovšem, jak už samotný název napovídá, Girolami byl o něco odvážnější a nezůstal jen u Fulciho. Do svého řádně krvavého koktejlu zamíchal i Deodatův Cannibal Holocaust. Pod rukama mu tak vznikla zajímavá příchuť, plná přínosných dialogů, žravých domorodců a soldního gore se skvělým soundtrackem navrch. Na druhou stranu, některé efekty ´sou opravdu odfláknuté. A nejvíce to odnesli chudáci ghúlové, kterých je tu naštěstí poskromnu. Tvůrci se totiž soustředili pouze na obličejové masky a se zbytkem těla už si nelámali hlavu. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Zombíci a kanibali v jednom filme! Nápad hodný génia! ;-) Rozkošný trash. Ešte stupídnejšie ako väčšina týchto talianskych zombi/kanibal sračiek, s haldami samoúčelnej nahoty a mizerných (ale nadšených) gore efektov. Svojím spôsobom sa mi to páčilo snáď ešte viac ako Fulciho Zombi 2. Fulci je síce omnoho lepší režisér, ale toto akosi lepšie odsýpalo a zdalo sa mi to dejovo bohatšie. To, že ten dej je neopísateľná volovina, je teraz vedľajšie. Bavil som sa. ()

Kangax 

všetky recenzie používateľa

Rovnaký herci, rovnaké exteriéri a rovnaké typy postáv v ako Zombi2 od Fulciho. Ale na rozdiel od Zombi2 je tu všetko oveľa horšie... Tí istý slabí herci, ktorých Fulci dokázal ako tak ukočírovať, tu predvádzajú vrchol ne herectva. Rozhovory medzi nimi my pripomínali ranných ospalcov čakajúcich na autobusovej zastávke, s maskami si nikto starosti nerobil a scenár je presne podľa manuálu ako nakrútiť horor v Taliansku na prelome 70-80 rokov. ALE... Práve tento amaterizmus, synťáková hudba , gore na gumových rekvizitách, drzé vykrádanie nápadov ostatných znamenalo, že som sa fakt skvele bavil. Aj keď možno inak než tvorcovia zamýšlali... Tak či onak, nadpriemerná zábava pre mňa, si zaslúži nadpriemerné hodnotenie pre nich.... ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)

Reklama

Reklama