Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (87)

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Kto nevidel Fincherovu "Hru," môže badať film ako originálny a zaujímavý. Ja som ju však videl nedávno, preto mi od začiatku bola jasná pointa a toto spracovanie je žiaľ oveľa menej atmosferické, oveľa viac povrchné a povedal by som že "na efekt," lenže ani tých efektných momentov tam veľa nebolo a film sa teda nedoťahuje ani na kvalitné popcornové bčka :/ Každopádne hviezdičku pridávam za jeden nečakaný zvrat na úplnom konci ktorý troška rozbije očakávaný happyend a bolo mi ľúto, že si takúto perličku nechali na samotný koniec, pretože keby pracovali podobne s celým filmom, mohli sme mať nevyspytateľnú pecku plnú prekvapení. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Niečo podobné ako minuloročné Escape Room, ale tu sa to potom tvorcovia snažili uhrať cez gore a niečo na spôsob online prenosu na Dark Webe. Follow me mi prišlo lepšie ako spomínané Escape room, pretože tu to šlapalo, reálne to bol zaujímavý thriller. Horšie to bolo s gore a druhou polkou, pretože nápad skvelý avšak po krvavej stránke slabota. Keby to bola väčšia rezničina šiel by som na plný. Koniec má jeden skvelý zvrat, avšak ja som niekde videl niečo podobné tak som presne vedel ako to dopadne. U mňa silnejšie 3*. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Klasika s únikovkou, která se zvrtne. Záleží na tom, kdy film prokouknete. Nepovažuji se sice za žádného génia, ale nejasné tušení jsem začal mít krátce po příletu do Ruska a asi tak půlhodinu před koncem jsem si už byl jistý. Díky tomu mi bylo celkem jedno, co se na obrazovce odehrává a z mého pohledu by bylo zábavnější, kdyby Wernick přiznal barvu hned na začátku. V rámci očekávaného zvratu byl ještě jeden menší, který trochu překvapil, ale na druhou stranu zase nedával moc velký smysl. Kromě mého oblíbeného Paši to nemohli vytáhnout ani herci, protože se tu sešla partička slušně nesympatických ksichtů. jediné, co tomu nemohu upřít, je tempo, díky kterému se to dá vydržet, ale to samo o sobě film nespasí. 30% ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Horor pri ktorého sledovaní v kine bolo veľmi cítiť, že do kina by sa za normálnych okolností nedostal a je tam len z dôvodu, aby znovuotvorené kiná v období medzi 1. a 2. vlnou korony mali čo premietať. Spracovaním ide o lacný a mierne béčkový horor v ktorom sa striedajú lepšie herecké výkony s horšími (preafektovaný hlavný hrdina, ktorý najmä v prvej polovici je svojim herectvom neznesiteľný). Nosným dejovým prvkom filmu je koncept Escape Room, ktorý sme videli už mnohokrát spracovaný pútavejšie a lepšie. Pointu a akože šokujúci zvrat v závere som prekukol asi po polhodine a myslím, že aj viacerí budú na tom podobne. Holt, tí čo videli Fincherovu Hru... a tí čo ju nevideli, tak nech si ju radšej hneď idú pustiť, pretože tá je svojou kvalitou o 2 triedy inde ako FOLLOWME. Podpriemer a lepšie 2*- 40% ()

Aurus 

všetky recenzie používateľa

10/10. Tento film jde popsat jedním slovem a to Perfektní. Tento horor se sice inspiroval Saw a Úniková hra ale i tak to je prostě perfektní horor a thriller zároveň. Film si 55% prostě nezaslouží, zaslouží si minimálně 85%. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je výborná, atmosféru tento film má solidní, napětí je zde hodně časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. A ještě zmíním pasti a hry které jsou hodně kreativní a ten konec který jsem nečekal. Za mě prostě perfektní. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)
  • Dom, v ktorom sú protagonisti uväznení, je ten istý, čo sa objavil vo filme V/H/S (2012), v shorte, kde TI West dokáže svojim novým okom vidieť ducha. (Arsenal83)
  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama