Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (53)

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Raging fire je hongkongska akcna krimi zalezitost v hlavnej ulohe so slavnym Donnie Yenom,na ktorom uz sice vidiet i citit z pohybov,ze vek robi svoje,ale este stale je schopny predviest svoje bojove umenie v plnej krase,nudit sa urcite nebude aj napriek viac ako dvojhodinovej stopazi a film je venovany na pamiatku zosnulemu skvelemu reziserovi Bennymu Chanovi,ktoremu vzdavam poctu a dakujem,no a moje hodnotenie je samozrejme na plnu palbu...:-) ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,OBÁVÁM  SE, ŽE AŽ PŘIJDE ČAS,  ZEMŘE KOLEGŮ JEŠTĚ VÍC“ …“ NE, TENTOKRÁT PADOUŠI ZEMŘOU DŘÍV...“   Akční krimi thriller, starýho, dobrýho honkongskýho střihu. Všechno je v tempu, často se tady někdo rve a padouch je schopná a nejednoznačná osoba. Jednoznačná a schopná osoba je ale Donnie Yen, polda z masa a kostí, schopnej po rvačce vyplivnout zub (svůj). Zajímavý jsou chorea, třeba „ruční“ bitka auto vs. motorka, nebo souboje na nože a na smrt. Závěrečná přestřelka se nese v tom pravým honkongským stylu alá John Woo nebo právě Bennyho Chana, kterej už (bohužel) nic nenatočí.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu uctít památku Bennyho Chana. 2.) Baví mě, když (bejvalý) policajti ničej policajty.  ///  Thx za titule „Langi“.              PŘÍBĚH ***  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Parádní jízda se super dvojkou hlavních hrdinů, nebo spíš jedním hrdinou a jedním padouchem. Prvně musím říct, že Donnieho někdo přebitkařil. I když i on měl šanci se několikrát předvést, má už holt svůj věk a Nicholasovy scény byly prostě nej. To, co předváděl s noži, bylo suprový. Roli padoucha si vyloženě užíval. Hezky se na to koukalo, za ty 2 hodiny jsem se vůbec nestihla nudit. Fajn příběh provázela skvělá hudba a akce všeho druhu, takže za mě rozhodně spokojenost. Přeloženo. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Akčňák, ktorý akoby vypadol z 90. či 00. rokov. Jednoduchý príbeh a kriminálna zápletka, dostatok akcie a bitiek (choreografia ujde, ale určite mohla byť ešte o niečo lepšia) a na filme cítiť že stál väčší balík peňazí než nejaké béčko za pár miliónov. Donnie Yen síce nie je najlepší herec (aj keď podobné jednorozmerné úlohy ako má aj tuná zvláda) a tiež je na ňom vidieť že mu roky pribúdajú a ani on nemladne. V akcii to však stále ako tak utiahne. Nicolas Tse, jeho filmový protivník, zaslúži veľkú pochvalu- jednak Yena podľa mňa jednoznačne prehral a za druhé mám taký dojem že aj chereografia a akčné scény s ním boli dynamickejšie, živšie a pútavejšie (osobitne ma zaujala jeho práca s nožmi, to bola radosť sledovať). No a pri ich záverečnej bitke (výbornej) mám dôvodné obavy či by dopadla víťazne pre Donnieho aj keby sa šlo na ostro, bez kamier a bez scenára. Vo výsledku je Raging Fire poctivým, na nič sa nehrajúcim, old schoolovým akčňákom, bez väčších nezmyslov a s dostatkom kvalitnej akcie. A to (aspoň mne) ku spokojnosti úplne stačí. 70% a slabšie 4*. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

V tomto žánri sa už extra originálny nedá byť, napriek tomu je toto zábavná podívaná. Príbeh je jasný, policajti, zrada, pomsta a do toho akcia. Akcie je po menej, ale je obstojná. Donnie už tu nemláti každého rýchlymi päsťami a kopmi, ale na konci sa dočkáme výborného súboja. Hlavný záporák je naopak riadne rýchly a bol by som rád, keby ho ešte v podobných filmoch uvidím, nakoľko s nožom je nezastaviteľný, teda skoro. Kto má chuť na akčnú jednohubku, ktorá je príjemne drsná rozhodne nešlapne vedľa. U mňa za 4*. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (5)

  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 podlehl rakovině. Chanovi se podařilo dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel na postprodukci většiny filmů před svou smrtí. Film je věnován Chanově památce. (JimNorton)

Reklama

Reklama