Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktívny štyridsiatnik Jack Foley (George Clooney) by už mal skôr myslieť na založenie vlastnej rodiny, lenže sa mu do toho akosi ešte nechce... Radšej sa venuje svojmu koníčku - vykrádaniu bánk! Zvláda to v pohode a s prehľadom, až na jeden drobný problém: často ho pri tom chytia... Ako recidivistu čaká Jacka niekoľko desiatok rokov za mrežami, ale jemu sa tam prirodzene nechce. Namiesto toho chce zorganizovať poslednú veľkú akciu a potom spokojne žiť so „zarobenými“ peniazmi niekde ďaleko... Problém nastane, keď sa pri úteku z väzenia stretne s atraktívnou federálnou agentkou Karen Siscovou (Jennifer Lopez). Chvíľu sa dohadujú, kto koho vlastne zatkol a nakoniec sa za kurióznych okolností rozídu... Karen však našla v sympatickom zločincovi zaľúbenie a niečo ju k nemu neodolateľne priťahuje. Musí ho znovu vidieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (187)

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Pěkná podívaná se silným hereckým obsazením. Dokonce ani Jennifer Lopez mně tam nevadila, přestože ji ve filmu moc nemusím (no v hudbě vlastně taky ne :)). Dobře se to sledovalo, některým momentům jsem se zasmál, chvílemi bylo potřeba přivřít oko a brát to s nadhledem. Konec znamená (tradičně) o hvězdu míň a ještě nějaké to mínus za celek (těch chyb tam bylo víc). Takže celkově 3,5/5 ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Žánrový mix,který S.Soderbergh povýšil opět na něco jiného,lepšího.Tohle prostě neni obyčejný film!I zde je režiserův styl jasně nepřehlédnutelný.Je to opravdu od všeho trochu,ale vše ve správných dávkách,výborní herci,pohodová atmosféra,oddychovka první třídy,která v sobě má ale mnohem víc.Doporučuji!!! ()

Reklama

Nathalie 

všetky recenzie používateľa

Rozvláčný a bezzubý hon, kde si policajtská lovkyně a zločinecká kořist čile prohazují role a jsou k sobě přitahováni jako magnety s opačnými póly. Na jedné straně misky vah George Charisma Clooney, na druhé Jennifer Nuda Lopez. Mám na její obsazování propracovanou teorii: hollywoodští režiséři uzavřeli sázku, kdo vykřeše z Lopeziných oblin hereckou jiskru. Zkusil to Oliver Stone, Lasse Halstrom, Kevin Smith, Wayne Wang a teď i Soderbergh. Lituji, Stevene, tu sázku jste projel na celé čáře. A všichni před vámi též. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Láska medzi zločincom a policajkou v efektnej žuvačkovej bublinke so zaujímavo poprehadzovaným dejom a minimálnym obsahom. Zopár žartíkov poteší (najviac ma dostal trezor plný parochní a samozastrelenie). Stredná časť filmu odohrávajúca sa medzi útekom z väzenia a záverečnou lúpežou je jedno efektné nafúknuté nič; romantické scény pôsobili ako vystrihnuté z televíznych seriálov. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

prvý film, ktorý odštartoval spoluprácu clooney - soderbergh, mladá, plnoštíhla j-lo je to na spapanie a formálne to je veľmi sviežo urobené (scéna v hotelovom bare/izbe je skvelá, priam kultová); soderbergh týmto filmom konečne našiel tú svoju typickú formulku: presne vyvážený balans medzi mainstreamom a artom; ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (10)

  • Scény z Nápravného zařížení Glades byly natočeny ve vězení Angola v Louisianě. 500 zdejších věznů posloužilo jako komparz. (Karlos80)
  • V Brazílii vyšel film pod názvem "Irresistible Passion". (Pumiiix)
  • Když je Jack a Karen na skleničce v hotelu, venku sněží. Šlo ovšem o sněžení vytvořené počítačově. (Pumiiix)

Reklama

Reklama