Reklama

Reklama

VOD (1)

Becky (Lulu Wilson) je mladé dievča, ktoré sa práve dostalo do rebelského obdobia. To, čo túžia robiť najmenej, je tráviť čas so svojimi rodičmi, bohužiaľ otec jej k tomu šancu nedá a berie ju so sebou na rodinný víkend k chate pri jazere. Čo ale všetkých vydesí a prekvapí, je nečakaná návšteva zločincov vedených nacistom Dominickom (Kevin James). Becky všetko sleduje z diaľky a v hlave sa jej rodí plán na dokonalú pomstu pre každého zločinca v dome, aj keby mala prvýkrát v živote zabiť. (dixx)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (112)

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Je to sice taková kopie asi 10 let starýho Aggression Scale ale mě to bavilo a bylo to přesně takový jako se to prezentuje. Lulu je super a občas to tam rasí celkem ošklivě a občas zase dostává překvapivej kotel vona. Slušně to odsejpalo a neměl jsem nějakej větší problém, samozřejmě vražd mohlo bejt víc a záporáci jsou naprostý tupci no ale co. Kevin James v záporný roli překvapivě funkční ovšem. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Postava Becky je strašná. A nejhorší je, že nevím, jestli je to víc postavou (jak je napsaná) nebo náctkou co jí představuje. Díval jsem se na její výlevy 15 minut a už jsem si přál aby jí někdo šlápl do úsměvu. Do toho ty otravné flashbacky (ano víme, máma jí umřela) a trapně diverzní casting... proč trapně? Kdyby to byl scenáristický záměr, tak to nacistické hovado (skvělý casting mimochodem) co vykládá o čistotě rasy psů, by se skutečností, že před sebou nemá dva bělochy pracoval. Z letargie odpadu, vytáhla film až scéna “pravítko” (až cca 50 minuta z 85 minut děje). ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

"King of Queens" Kevin James tuším vo svojej prvej zápornej úlohe ako neonacista... O hodne brutálnejšia (napr. kosačka cez xicht) odnož Home Alone. Lulu Wilson si svoju úlohu dokonale užila (hoci na začiatku ste mali chuť jej dať jednu na hubu), kynoží grázlov všetkým, čo jej príde pod ruku. A to mala v čase nakrúcania 13 rokov! (že na to dali vôbec rodičia súhlas...) ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola neskutočná prdel. :-) Kevin James s hákenkroizom vytetovaným na lebke ako si kuchynským nožom odkrajuje oko, čo mu trčí z hlavy. Myslím, že už som videl všetko. :-D Malá Lulu tiež úžasná a nebyť tam tých "Sám doma" vrtochov a málo odpovedí na tak veľa naznačených otázok, by som tam možno pleskol fullku. Ten film je skoro až tarantínovsko utrhnutý z reťaze. Určite to šlo uchopiť lepšie, ale cením originalitu a hlavne odvahu. Či už tvorcov alebo štúdia, čo do toho malo ochotu ísť. V niečom mi to pripomína film Revenge (obdobne zatracovaný tunajším hodnotením). RT: 69/69% ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Ked som zbadal,ze v tomto filme hra Kevin James a ma to aj oznacenie horor,tak som si pomyslel,ze to bude hlupost,ale nebola,naopak,vydareny thriller,kde prave hore menovany herec zahral velmi dobre rolu nacistu,ktory spolu s dalsimi vaznami utiekli pri transporte,vkradnu sa do domu jednej rodiny a zacina boj o zivot,no to netusia,ze budu mat docinenia s Becky,dievcatom,ktore sa poriadne nastve,Lulu Wilson ma pred sebou velku buducnost ako herecka,je to talent,nechybaju gore efekty,brutalita,dobra hudba a aj napriek tomu,ze je to mozno nerealne,bavil som sa velmi dobre...:-) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (11)

  • Vysílačky použité ve filmu jsou Midland LXT630 s dosahem až 30 mil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama