Reklama

Reklama

Kouzelná lampa a její tajemný duch z Tisíce a jedné noci spatří po dlouhé době světlo světa. Napínavý příběh vrcholí tragickou nocí v muzeu plném nelidských vražd. (Inter Bohemia)

Recenzie (47)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Mal som hodnotený tento film, ale uz som si ho vobec neupamätoval. Hneď od začiatku dýcha strašnou lacnotou. Tá divná kamera je predzvesť, že režisér nemá veľa prostriedkov na aspoň slušné triky a tak si pomáha všetkými dostupnými možnosťami. Bodycount je dosť vysoký, ale okrem zabiackej Lucy a hadov tu nebola žiadna vražda, ktorá by stala za väčší rozbor. Vybrane miesto je ponuré a atmosférické, ale kazia ho amatérsky herci a aj triky, lebo Džin je aj na tú dobu strašne nedokonalo stvárnení, až sa mi chcelo smiať. Nechám tie 4*, ale vracať sa k tomuto filmu rozhodne dlhú dobu nebudem, lebo by som z hodnoteným išiel nižšie. ()

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Nostalgicke 3 hviezdicky. Pametal som si asi 2 smrte este z VTVcky kde to davali kazdy mesiac. Co som si nepametal bolo vsetko okolo toho..od deja..az po to aok vyzeral Djin...nanestastie vyzeral fakt hrozne:) Takze po opraseni spomienok dej nebol zly...sice nic neocakavane sa tam neudeje ale to ziadne dejove zvraty sa od takychto snimkov neocakavaju.Niektore smrte boli fajnove...jedna co som si pometal este zo starych cias je pre mna legendarna:) Pre fanusikov vrazdiacich djinov odporucam mseriu Wishmaster. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Sorry, ale fakt béčko, 30%. Prostredie nočného múzea má niečo do seba, ale príliš atmosféry to nepobralo, čo je nepochopiteľné, pretože na takom mieste by sa predsa plnokrvná, temná hororová atmosféra predsa mala tvoriť takpovediac sama. Nuž... netvorila. Taký Relic bol v tomto oveľa lepší. Ako-tak pôsobivé je hlavné zlo (džin z lampy!), ale ani ono nie je žiadny zázrak. Detto postavy a scenár. ()

matestlust 

všetky recenzie používateľa

Pro mě zahozený až moc veliký potenciál. Samotný námět o vraždícím džinovi z lahve znám jen z Wishmastera, jinak je to v celku neokoukané a tudíž originální. Ovšem, pan Daley to celé chytil za hodně špatnej konec, obsadil do hlavních rolí absolutní gumáky, kterým nevěříte ani nos mezi očima, vše založil na neskutečně trapných dialogách a čekal, že pár solidních gore scének a místy celkem mrazivá atmosfera, vše zachrání. Nestalo se. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Šedý priemer a slabé tri hviezdy. Casting, kedy 30 roční hrajú teenegerov je dnes už srandovný, ale v tej dobe to patrilo k filmu :) Triky na danú dobu béčkové, ale to tiež k béčku patrí. Čo to trochu dvíhalo, tak atmosféra múzea, vyzeralo to lepšie ako nejaká klasická štúdiovka. Ale vo výsledku nič, bez čoho zhliadnutia by ste sa nezaobišli. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama