Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý a hanblivý sympatický spevák Justin (Justin Guarini), ktorý pochádza z Texasu, sa s priateľom Eddiem (Brian Dietzen) rozhodne počas jarných prázdnin vyhľadať slniečko na Miami Beach. Na skvelej party na pláži sa na prvý pohľad bláznivo zaľúbi do rozkošnej študentky z Pensylvánie Kelly (Kelly Clarkson). Tá si sem prišla liečiť zlomené srdce spolu s priateľkami Kayou (Anika Noni Rose) a Alexou (Katherine Bailess). Kým sa však začínajúca láska dostane k slovu, čaká ich ešte celý rad nedorozumení a nečakaných zmätkov, či už je to stratené telefónne číslo, klamstvá a závisť priateliek... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Přesně souhlasím s Dakot. Sama Kelly říká, že jako herečka stojí za prd, ale prostě byla to zkušenost a svým způsobem se mi film líbil, takže nemám problém si ho na té primě jednou ročně pustit. 3*

Dakot

Dakot (hodnotenie, recenzie)

Film ne úplně skvělej, ale Kelly Clarkson jako zpěvačka je naprosto výborná! Film natočili, aby vytřískali ze slávy účastníků "American Idol" co nejvíc, a proto to nejspíš takhle dopadlo..Ale protože Kelly je moje nejoblíbenější zpěvačka, tak i tenhle film se mi svým způsobem líbí..Kelly totiž dává do zpěvu všechno a je fakt skvělá zpěvačka!!!

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

Tak tohle je tak pitomoučkej film...vlastně všechno tam je pitomoučnký - téma,zpěv a texty.....a to jsem viděla první čtvrthodinu.....a cvak na jinej program !!!!

Reklama

Reklama