Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Poľska, aby tam odhalil priekupníka zbraní a prekazil predaj jadrovej bomby. Griffitha ale niekto zradí a skončí vo väzení - z ktorého sa mu, našťastie, v pomerne krátkom čase podarí dostať. Jeden z dôvodov je i ten, že ho čaká ďalšia misia: sprevádzanie krásnej Rusky Nadie Cominskiovej (Silvia Colloca) do Spojených štátov. Griffith skoro zisťuje, že statočná Nadia uteká pred tým istým obchodníkom so zbraňami, ktorého mal on v úmysle zničiť! Uchrániť Nadiu nebude ľahké, pretože iba ona vie, kde je ukrytých 30 miliónov dolárov určených na nákup jadrovej bomby. Keď niekto zo CIA prezradí Sonniho a Nadiinu identitu a dokonca i miesto, kde sa ukrývajú, čaká ich smrtiaci boj s krutým protivníkom, v ktorom musia zachrániť nielen seba, ale celý svet... (TV Dajto)

(viac)

Diskusia

SK_sprco

SK_sprco (hodnotenie, recenzie)

Mrzi ma ze posledne Snipesove filmy su jedno Becko za druhym, nemam nic proti Beckam problem je len ten ze filmy ako Unstoppable, 7 sekund som nedokazal dopozerat ani len do konca. Tak este skusim chaos, tam je aspon to herecke obsadenie na urovni a ak sa Snipes ani tym snimkom nedostane hore, mozem ho vyskrtnut zo zoznamu oblubenych hercov. :(

 (hodnotenie, recenzie)

Nuda stejná jako u jeho předchozího snímku z rumunské produkce "7 vteřin"

 (hodnotenie, recenzie)

Snipes je boh a nech je scenar akykolvek nudny film kde hra on je vzdy pecka

ciko412

ciko412 (hodnotenie, recenzie)

Klasickej akčňák se Snipesem. Už se ale vše dokola opakuje a místy to už unavuje. Ale přesto se na to dá podívat.Mám z toho smíšené pocity..

Reklama

Reklama