Reklama

Reklama

Strážcovia Galaxie: Sviatočný špeciál

(TV film)
  • Česko Strážci Galaxie: Sváteční speciál (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážcovia galaxie sa vydávajú na planétu Zem, aby pre Petera Quilla zohnali dokonalý a nezabudnuteľný vianočný darček. (Disney+)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (274)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Vianočná výzva 2022 - 27. film - Pôvodne som nerozmýšľal, že by som si toto pozrel, nakoľko som mal obavy, že z toho môže byť poriadna kravina, no nakoniec som sa rozhodol dať tomu celému šancu. Aj z titulu, že odozva bola pozitívna a nakoľko aj "I Am Groot" ma bavilo viac, než som si myslel, že ma bude. A tak sme tu. "Guardians Of The Galaxy: Holiday Special". Čo k tomuto môžem reálne povedať? Pre mňa ide o solídnu zábavu s postavami, ktoré mám rád a vždy ma vedia pobaviť. A fakt, že to dokonca má aj reálnu story ohľadom Mantis ma celkom potešila. Nie je to niečo, čo by som si pustil asi každé Vianoce, ale ako jednoduchá oddychovka to stačilo. Lebo to nikdy neprestrelí do roviny čistej trápnosti. Drax je stále rovnaký ako vždy a vie ma svojim správaním pobaviť. A Mantis je na tom podobne. Úvodná skladba je tiež dobrá a Kevin Bacon sa svojej role zhostil tiež solídne. Plus všetky tie dialógy s ním fungovali. Čo viac dodať? Ako Marvel fanúšik je toto malý predčasný vianočný darček, ktorý potešil. A vôbec som to nepredpokladal. Hodnotenie: B+ ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Mňa to mrzí, ale ja tieto výplachy už nezvládam. Občas sa tu aj mihne niečo trošku originálne, ale v celej tej plejáde podpriemerných digibordelových vecí, sa Gunnová osobitosť v tomto prípade výrazne vytráca. Dokonca absentuje. Vianočný príbeh, ktorý dokáže naozaj potešil skôr najmenších. Po prvých dvoch GotG je toto zbytočná vec. Dokonca aj ten nápad od začiatku značne pokulháva a vtipom ma to tiež veľmi neohúrilo. Zase raz sklamanie. ()

Reklama

B.Wilde 

všetky recenzie používateľa

Právě jsem dokoukala a přísahám, celou dobu sledování jsem se u toho musela uculovat jak idiot. Strážci jsou moje velká srdcovka a fakt se mi to hodně líbilo. Takový jednoduchý příběh, ale s oblíbenými postavami je to prostě o level lepší. Nebudu lhát, tohle je letos první věc od Marvelu, co mě "chytila za srdce"... a ty písničky byly taky super, viděla jsem s dabingem a i v češtině hodně povedené. Tohle si budu ráda pouštět znovu. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Úsmevné, ale zbytočné. Taká vianočná reklama na Marvel. Nič dôležité neobsahuje no pripomenie sa že tu stále je. Únos Kevina Bacona rozťahaný na 45 minút, okorenený vianočnou atmosférou a dvoma hudobnými výstupmi čo mi sem vôbec nepasovali. Beriem to ako dlhšiu potitulkovu scénu k Strážcom Galaxie. Keby to beriem inak asi by hodnotenie bolo horšie. Takto som sa aspoň zabavil a nenašiel nič čo by ma vyslovene rušilo. Keď ale chcete od Marvelu expereriment ktorý je krátky a dá sa tiež brať ako špeciál, skúste radšej toto. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Pre ľudí ktorým na Vianociach a Marvel záleží pecka, pre mnohých ďalších trapas. Ako sa píše vo viacerých komentároch mohlo to byť určite kratšie, podstatná je však myšlienka príbehu. Keď naše zhruba 8 ročné ja nechápalo že prečo u starých rodičoch sú pod stromčekom iba prázdne škatuľky s darčekmi už tretí rok po sebe a naše ja očakávalo čo tam nájde zároveň nechápalo že pre nich je zmyslom Vianoc to že sme s nimi dlhšie ako inokedy. Svojim spôsobom autori do bodky vystihli podstatu Vianoc, dospelý ľudia by aspoň raz zatúžili aby ich pocit z tohto sviatku bol rovnaký aký majú deti a nie taký, že čo komu zase kúpim, zase budú plné obchody, kurwa kedy už budú salónky v akcii...A super faktom je aj to, že zarytý liberáli a odporcovia kresťanskej viery sa tiež potešia, keď na tento sviatok nájdu pod stromom (dúfam že umelým) nový Apple 13. Vtedy netreba pičovať na prázdne kostoly a náboženských fanatikov, kurňa nový mobil, tablet či notebook je dobrý aj vtedy :-D ()

Zaujímavosti (34)

  • V policejním autě, které Drax (Dave Bautista) převrhne, je strážník R. Bobbitt (Barry Curtis). Jeho jméno odkazuje na Russella Bobbitta, který se dlouhodobě stará o umělecké oddělení Marvel Studios a jenž si zahrál také v několika snímcích MCU. Sám Barry Curtis je potom vedoucím ochranky Marvel Studios. (Kubaaa97)

Súvisiace novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (viac)

Reklama

Reklama