Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komédia / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Tvorcovia:

Tom Patchett, Paul Fusco

Hudba:

Alf Clausen

Hrajú:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(102)

Pamätáte sa ešte na milého a zároveň tvrdohlavého chlpáča Alfa, ktorý havaroval so svojim lietajúcim tanierom a dopadol rovno do garáže rodiny Tannerovcov? Čoskoro sa stal piatym členom ich domácnosti a spolu s novou rodinou zažil niekoľko veselých dobrodružstiev. (TV Markíza)

Recenzie (410)

walkingdead 

všetky recenzie používateľa

Povedený sitcom s hodně netradiční hlavní postavou, kterou výborně nadaboval Ota Jirák. Postupně bylo stále těžší vymýšlet další šílenosti, které mohou mimozemšťana napadnout a kvalita šla lehce dolů. Konec byl divný, asi se počítalo s další řadou, ale ta už nepřišla (místo ní po pár letech natočili průměrný film). ()

Stružák 

všetky recenzie používateľa

Alfa jsem samozřejmě sledoval jako malej a kdysi se mi hrozně líbil. Když seriál sleduju dneska, jsem po necelejch dvou sériích trošku na rozpacích. Pár vtipnejch momentů tam je, ale scén, kde bych se vysloveně smál nahlas, zase tolik není. Paradoxně o nejvtipnější momenty se kromě Alfa staraj spíš vedlejší postavy. Výborná je Katina matka, o spoustu zábavy se starají sousedé Ochmonekovi. Jinak rodina Tannerových mi přijde taková suchá a nesympatická, obzvlášť Lynn s Brianem. Alf jako seriál k večeři nebo snídani bude fungovat pořád dobře, ale že bych se musel k některejm dílům jó vracet, to snad ani ne. ()

Reklama

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Na tomto som vyrastal. Cynický chlpatý ufónec z Melmacu a jeho konfrontácia s ukážkovou americkou rodinkou dáva vzniknúť neskutočne vtipným situáciám, skečom a hláškam. Alf je pre mňa obrovská srdcová záležitosť a tie skeče ma dokážu rozosmiať rovnako, ako pred 10 rokmi. A dabing Stana Dančiaka to dvíha do nebies... (9/10) ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Robí to tá kopa chlpov so všetečne vytŕčajúcim rypákom naschvál alebo to nerobí naschvál? Túto otázku nebudem mať nikdy zodpovedanú a takto mi to vyhovuje. Ale neviem si predstaviť, ako možno ten seriál doceniť bez dabingu s pánom Dančiakom. To ani Filipovský neurobil pre našinca toľko, čo on, pretože aj Funes sám je fajn. Alfa sme ale vyhrali. Diky Stano! ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Celkom dobrý seriál, ktorý postupom času strácal na kvalite. Mohlo sa natočiť menej častí, nasilu to netlačiť divákovi do hlavy a bolo by minimálne o jednu hviezdičku viac. Prvé série však odporúčam. Vtedy kedysi sa mi to celkom páčilo, Alfa skvele nadaboval Stano Dančiak. Je ale fakt, že neviem, či by som to ešte aj dnes sledoval. Ono, ako decko sa na to dalo pozerať, ale teraz keď tak premýšľam, tak mi vadili všetky postavy okrem Alfa. Ako ten malý fagan, tak hlúpy otec a asexuálne ženy. ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (89)

  • Když Alf jmenuje trpaslíky, tak řekne Dulík, Bubík a Kulík. Naráží tím na seriál My z Kačerova (od r. 1987). (Duoscop)

Súvisiace novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (viac)

Reklama

Reklama