Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) sa stane svedkom brutálneho zločinu, ktorý ho psychicky zrazí až na dno. Z Malloya sa stáva alkoholik. Aby sa zotavil, podstúpi liečbu na rehabilitačnej klinike pre policajtov. Miesto, ktoré mu má byť útočiskom, sa ale čoskoro premení na desivé väzenie. Keď snehová búrka odreže kliniku od okolitého sveta, zomrie tu za podivných okolností niekoľko pacientov. Je zrejmé, že vo vnútri je vrah a že sa teraz ktokoľvek môže stať budúcou obeťou. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

Tak ta režisérská verze není ani na DVD, ani na BD. 91 (DVD a tady) a 96 minut jinde platí pro stejnou verzi, kdy rozdíl v čase dělá odlišné FPS. Je to jinak stejný film, nenechte se zmást tím, že někdo v komentářích o režisérské verzi píše.

 

Režisérská verze tedy už vyšla na novém vydání BD a poznáte ji velmi snadno - je v hodně zlé kvalitě. Více o této verzi zde a zde.

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

Je na BD, které se prodává u nás, ta původní verze, nebo už ten režisérský sestřih, nevíte? Podle uvedeného času na blu-ray (4 až 5 minut navíc oproti DVD verzi a kinoverzi) nejde o totéž, ale ta režisérská verze podle některých zdrojů vyšla až v posledních dvou letech.

jaspy

jaspy (hodnotenie, recenzie)

Hodnotím filmy podle toho jak jsem se u nich bavil a u tohohle jsem se kupodivu bavil. Stallone je tam dobrej jako vždy.

oLí

oLí (hodnotenie, recenzie)

nejen že to je hloupý, ale ještě pěkně nechutný ( pověšená manželka a kolem policajti )

horor2

horor2 (hodnotenie, recenzie)

Další film se Stalonem,který je spíš na půl akční thriller a napínaví horor.Mě to potěšilo

Reklama

Reklama