Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) sa stane svedkom brutálneho zločinu, ktorý ho psychicky zrazí až na dno. Z Malloya sa stáva alkoholik. Aby sa zotavil, podstúpi liečbu na rehabilitačnej klinike pre policajtov. Miesto, ktoré mu má byť útočiskom, sa ale čoskoro premení na desivé väzenie. Keď snehová búrka odreže kliniku od okolitého sveta, zomrie tu za podivných okolností niekoľko pacientov. Je zrejmé, že vo vnútri je vrah a že sa teraz ktokoľvek môže stať budúcou obeťou. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (274)

fmash 

všetky recenzie používateľa

Hnusný hadry, hnusný účesy, drsný pohledy, podivně kudrnatý sekundantky, huňatý bobry (tady teda dost fabuluju), prachbídnej příběh v poloprázdnejch kulisách, ubrečený flashbacky... Prostě velkolepost osmdesátkový akce v plný parádě, jenom s tou podivnou nesrovnalostí, že je to akce z roku 2002. Přiznám se bez mučení, že jsem cítil nostalgii a celkem slušně jsem se bavil. ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: Ron L. Brinkerhoff .. Snímku se z úvodu daří, byť průměrnou formou, bavit. Kriminální linka plná krutých vražd sice nepřináší nic nového, spíše až kopíruje jiné, zdařilejší thrillery (Se7en je velký vzor), ale nenudí. Vše jaksitaksi funguje - tedy alespoň do doby, než se Stallone psychicky zlomí a odjede na nucené léčení. Pak se celek zhroutí do velmi slabého a omšelého psychologického dramatu s tajemným vrahem v uzavřené skupině, který zabíjí v zájmu vyšších mocí a tím napíná nervy hlavní postavy na maximum... mno, je to provar! 30%. ()

Reklama

Aknah 

všetky recenzie používateľa

Celkem slušná a napínavá podívaná se Stallonem(čekala sem, že to bude horší), kterýmu tu roli policajta prostě věříte. Bylo to chvílema celkem drsný a docela dlouho mi trvalo než sem odhadla kdo je tim zabijákem a to mě baví... Někdy to bylo fakt nechutný, taky z toho příběhu mohli vyždímat trochu víc. Ale jedno vim jistě, příště budu Stallonovi zase držet palce! :) ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Kazdy, kto ma rad psychothrillery, by si aj tento film mohol oblubit aspon na prvu stvrthodinku, ale potom to zial strati ten rozbehnuty smrnc a dej sa presunie niekam inam, kde to uz bud divaka prestane bavit a bude sklamany, alebo vydrzi dokonca, pretoze chce vediet, co sa bude diat dalej a co bude s tym vrahom, ktory si niekde pobehuje a mozno veselo vrazdi dalsich ludi... V kazdom pripade je to skoda, lebo Stallone sa snazil a zase si zahral vo filme, ktory ma u mna priemer, ale na jedno pozretie staci. Tretia tretina sa da opät zvladnut... 15.07.2009 ___ Sylvester Stallone - (Jake Malloy) +++ Charles S. Dutton - (Hendricks) +++ Kris Kristofferson - (Doc) +++ Polly Walker - (Jenny) +++ Tom Berenger - (Hank) +++ Robert Patrick - (Noah) +++ Sean Patrick Flanery - (Conner) +++ Jeffrey Wright - (Jaworski) +++ Hudba: John Powell +++ ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

V týchto časoch mal Stallone to najlepšie dávno za sebou, jeden priemerný film striedal druhý, za čo ale mohli hlavne nezaujímavé témy, ale D-Tox mal predsa len naviac, ako jeden z mála ponúkal aj solídnu zápletku a ďalšie klady, ale kvalitou teda moc neovplýva. A pritom na prvý pohľad všetko vyzerá tak dobre, pokiaľ akčný herec nehrá v akčnom žánri, najlepšia voľba je vždy nejaká drsná detektívka a tu úvod pôsobí veľmi dobre, pôsobí to správne temne, vrah je neznámy a hlavne inteligentný, aby bol vždy krok pred všetkými a k tomu ten osobný motív, vražda milovanej manželky, tento film mal teda vykročené skvelo. Ale aj potom to ponúka stále veľký potenciál, mám rád túto tému, kedy je skupina ľudí odrezaných od sveta, v tomto prípade všetko skúsení policajti z rôznych oblastí v zariadení uprostred snehovej búrky ďaleko od mesta, pričom jeden z nich je vrah a tak nikto neverí nikomu, aj v tomto období sa táto téma použila viackrát a vždy s dobrým výsledkom, ale práve D-Tox dopláca na veľmi slabý scenár. Film má síce skvelé tempo, takže nudiť sa tu rozhodne nedá, ale aj toto je skôr problém, miesto postupného budovania atmosféry sa tu stále niečo deje, ale v tak nezáživnom podaní, aké si pri filmoch s touto tématikou vôbec nespomínam. Ten scenár už nezaujímavejší snáď ani nemohol byť. A aj ten vrah, ktorý úvodnú fázu pôsobí inteligentne sa tak tu vôbec nespráva, akoby sa jednalo o úplne inú osobu a tu je z neho len nejaký treťotriedny záporák. A aby toho nebolo málo, finále je rovnako nezaujímavé, ako celá táto väčšina filmu. Obsadenie je síce skvelé, ale postavy sú na tom omnoho horšie. Sylvester Stallone je bez problémov, ako detektív ma tu bavil dokonca aj v tej horšej časti. Mimo neho sa tu nájde plno známych vedľajších tvárí, ktoré vždy rád vidím ako Tom Berenger, Stephen Lang, Robert Patrick, Charles S. Dutton alebo aj Sean Patrick Flanery, ale prakticky nikto z nich ničím nezaujme. Jedine asi len ten Robert Patrick v dvoch, troch krátkych scénach a tým to končí. Akčne tu nie je absolútne o čo stáť, to sú tak nevýrazné a nezaujímavé momenty, že sa na ne zabudne skôr, než vôbec skončia a rovnako sú na tom úmrtia, pri podobných kriminálkach si na tomto dávali vždy záležať, ale tu žiadna likvidácia nestojí za pozornosť. A režisér to tiež absolútne nezvládol, rozpočet bol slušný, takže vizuálne to očakávane nevyzerá zle, ale atmosféra a napätie sú väčšinu času nulové, rovnako emócie a pocit nedôvery, tu skutočne jedine ten úvod za niečo stojí, zvyšok akoby točil niekto iný a úplne neschopný. Takže toto bol zaslúžený prepadák, dá sa na to pozerať, ale vzhľadom na tématiku, obsadenie a rozpočet sa tu očakáva omnoho viac. V konkurencii D-Tox neobstojí. 55% ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (5)

  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)

Reklama

Reklama