Reklama

Reklama

Neobyčajný svet

  • Česko Divnosvět (viac)
Trailer 1

Vydajte sa na cestu hlboko do Neobyčajného sveta, ktorý sa odohráva v obrovskom, skrytom, podzemnom svete, kde na vás čakajú bizarné stvorenia, hroziace nebezpečenstvá a úžasné dobrodružstvá. Cesta nás zavedie do sveta, o ktorom nikto netušil, že existuje, kde sa stretneme s množstvom neznámych tvorov - niektorých zvláštnych, niektorých podivuhodných a niektorých vyslovene nebezpečných. Najväčší objav, ktorý na hlavných hrdinov-rodinu Cladeov čaká, je však kľúčom k ich vzájomnému vzťahu a k tomu, čo ich čaká v budúcnosti. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (138)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Dobre začínajúca disneyovka, ktorá sa stratí vo svojom svete niekde uprostred príbehu. Charaktery postáv nie sú zlé, ale ich potenciály nie vždy sú dobre využité. Škoda taktiež za momenty, kde zábavné scény by mohli byť zábavnejším. „Divný svet“ je farebný a pestrý, bolo by dobré ukázať z neho ešte viac. P.S.1.: Viem, že je to rozprávka, ale aj tak by ma zaujímalo, že ako presne sa podarilo Jaeger Cladeovi prežiť tých 25 rokov v „Strange World“. P.S.2.: U Disney začínajú venovať väčšiu pozornosť pre rôzne medziľudské vzťahy... Osobné hodnotenie: 68% (**)  ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Už technicky je to džadovina, podivné farby, animácia nelákavá, postavy škaredé, príbeh bez zábavy. Ale pridanie nenápadnej politickej korektnosti, teda ukázať, že pchať úd do konečníka je normálna láska a toto prezentovať deťom od 6 rokov len profiluje to, aký deviantský spolok sa stal z Disneyho. Zvrhlíci sa oháňajú vzletnými slovami ako sloboda a tolerancia, pritom chcú len przniť deti. Nech sa nedivia, že narážajú na odpor. A pri čoraz tvrdšej propagande bude stále silnejší. ()

Reklama

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Je to hezky barevné. Líbil se mi nápad ohledně ekosystému a rozpoznání, co je parazit. Ale jako opravdu nutné do animáku dávat gender dender charaktery a ještě gaye a ještě 3nohého psa. Víc už toho tam být snad nemohlo. Tohle bylo už víc neokaté a snesitelné. Děti to ještě nechápali, ale upřímně nemám vůbec chuť si to pouštět znovu. Jakože proč to všem neustále cpát a všude a v takovém množství. Mě je orientace jiných jedno, neřeším kdo je jaké národnosti, handikapovaný. ALE proč to vnucovat v každém filmu a už i animácích? Achjo, kam ten svět spěje. Bez toho by to byl fajn animák. ()

Phetronius odpad!

všetky recenzie používateľa

Pohádky beru jako pohádky. Chcci na ně kouknout s dětma a nemuset vysvětlovat proč hlavní postava je na kluky (případně proč byly dvě babičky jak v minulé Disneyovce). Tenhle Netflix mor prorostl i do disney - tedy základ je aby každá grupa byla multikulti, aby tam byli minimálně dva teplouši a zde dokonce i tří nohý pes. Aby náhodou kriplové se necítili méněceně.... tvl, jděte s takovýma pohádkama do pitchi! ()

Detak 

všetky recenzie používateľa

Velice uvědomělá a pěkná pohádka, a to jak vizuálně, tak i příběhově. Milé, nevtíravé, a přitom opřené o závažná témata. V tomhle podporování dětí k vážení si své planety Disnymu opravdu moc fandim a má za to u mě u svých nových počinů vždy palec nahoru. Jen tak dál a možná lidstvo konečně překlene svou nenasytnost. (že by konečně inteligence a rozum překonaly svaly a krásu?) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (14)

  • Tento film je prvým filmom, ktorý vo svojej úvodnej sekvencii použil logo Disney 100 na oslavu 100. výročia kultového štúdia. (Arsenal83)
  • Producent Conli uviedol, že Gabrielle Union bola spočiatku napriek svojim skúsenostiam váhavá, či sa má zúčastniť, ale jej konečný výkon bol „ohromujúci“. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama