Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

Redlum 

všetky recenzie používateľa

Kdyby mi bylo deset, dal bych urcite hvezdicek pet, nicmene deset uz mi nejaky ten patek neni a navic i tolik proklamovane 3D provedeni me nijak neohromilo. Ano, par zaberu je tam opravdu hodne dobrych a "vystupujicich", ale je jich povazlive malo. Vsechny herecke vykony by si zaslouzili z fleku zlate maliny a to je asi u tohoto druhu filmu jedine dobre (Stallone vali!). Co bych Rodriguezovi vytknul - do krasy rostouci Alexa Vega se na platne objevi temer az v samotnem zaveru. Osobne si pockam i na "normalni" 2D verzi. Mozna ji ocenim vice. Btw: Cameo Clooneyho a Wooda nema chybu! :) ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Někdy na začátku hlavní hrdina pronese větu: „Ale to nedává žádný smysl“, která dokonale shrnuje celý děj. Myslím, že je škoda, že na vedlejší kolej byla odstavena i Alexa Vega, protože sourozenecké popichování z prvních dílů bylo docela zábavné. Na druhou stranu Sylvester Stallone mě po dlouhé době příjemně překvapil. Brýle opravdu dodávají obrazu určitou hloubku, ale průměrný zážitek to už nespraví. Škoda. ()

Reklama

Paldiny

všetky recenzie používateľa

Nečakane hravá blbina, ktorá sa počas pohybu v počítačovej hre dištancuje od trápností a samotným zasadením do nej eliminuje trikovú impotenciu. Rodriguez využíva chudší vizuál herného sveta vo svoj prospech, aj preto si farebná grafika môže dovoliť pixelovské barličky. Levely sú fajn, nepostrádajú nápad, ani šmrnc. Máme tu wrestling, závody, bublajúcu žeravinu, dokonca raz hráči využijú strategický ťah. Na mieste bolo zapojenie deda na vozíku, ktorý postavením sa na nohy rázom ožije novým životom a mimo misu nebolo tiež porovnanie reálnych suchárov s ich imidžovými borcami. Vtipná pointa s otočením rolí, kedy obyčajní chlapci od počítačov za maskou drsňákov zistia identitu nijak výrazného hráča, čo to v reáli kope za špióna. Ibaže film s "Game Over“ nekončí, virtuálny svet sa dostáva do skutočného a s ním putujú tretí Spy Kids do hája. Rodriguez mal potrebu a chcel sa odvďačiť každému, kto si dovtedy v sérii, čo i len prdol a rázom tu máme so záplavou cameo rolí sentimentu na kilá, až sa pri tej prietrži zabudlo na akciu. A tu sa dostávam k bodu, prečo som sa touto sériou vôbec zapodieval. Sly. Ten si tu strihol schizofrenickú štvorrolu, a aj napriek tromfu v "Malinove" nepôsobil trápne, raz dokonca rozosmial. Bolo tiež zaujímavé sledovať, ako sa opäť po rokoch vysporiada so zápornou postavou. Naposledy tomu tak bolo ešte v sedemdesiatych rokoch. Nič to ale nemení na fakte, že viac pozretí si tento kúsok nezaslúži. ()

Macejko 

všetky recenzie používateľa

Nostalgia pracuje. Ono je to vo svojej podstate (a vlastne vo všetkom ostatnom) strašná demencia, ale podávaná tak úprimne, že sa na ten film nedá byť nahnevaný. Rodriguez dobre vedel, čo točí, a nesnažil sa to nijakým spôsobom maskovať alebo nedajbože brať vážne (-"Sú tam dva vypínače: jedným sa ukončuje hra a druhým sa púšťa Hračkár na slobodu." -"Ktorý idiot toto vymyslel?"). Kopec uletených nápadov (robotí duel a závod na motorkách som ako decko neskutočne žral), plejáda cameo roličiek a tiež jednoduché, zrozumiteľné a na detskú myseľ fungujúce posolstvo. Dokonca mám dojem, že aj tie odporné triky sú odporné zámerne a majú reflektovať nedokonalú grafiku vtedajších počítačových hier. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Infantilní pitominka, která jasně cílí na specifické publikum (kluci a holky 5-8 let), proto se nedá jedním šmahem sepsout. Nevkusná přeplácanost, totální dějová zhůvěřilost, otravný 3D efekt neustále něco strkající do obličeje a triky horší PlayStationu 2 se dají přežít díky svižnému tempu, pár povedeným vtípkům a množství potrhlých nápadů a cameí (závěrečné defilé skoro všech z předchozích dílů). ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (13)

  • Po titulkoch sú k videniu kamerové skúšky dialógov z roku 1999. S treťou osobou ich absolvujú vtedy ešte štrbavý Daryl Sabara (Juni Cortez) a po ňom Alexa PenaVega (Carmen Cortez). (Paldiny)
  • Po filmu Nájemní vraz (1995) se jedná o druhý snímek, ve kterém se setkal Antonio Banderas a Sylvester Stallone. (Chris Masters)
  • Sylvester Stallone o filmu prohlásil, že je to jediný snímek, ve kterém hraje a na který se současně mohou dívat i jeho děti. (VMa)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama