Reklama

Reklama

Americký masakr

  • USA American Carnage
Trailer 1

Guvernér vydá zatykač na děti nelegálních přistěhovalců. Mladí lidé dostanou možnost odejít na svobodu, pokud se stanou dobrovolníky ve středisku péče o seniory. Brzy zjistí, že proti nim bylo zosnováno spiknutí. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (38)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Žiadne prekvapko sa nekoná.... American Carnage nie je určite najhorším hororom roka, ale aj tak je to len priehliadnuteľná, gýčovitá a bohužiaľ aj dosť nudná hovadina bez akéhokoľvek náznaku originality či "out of the box" filmového prístupu. Všetko toto som už "stokrát" videl a z toho 95-krát v lepšom spracovaní. Okrem pár pomerne dobrých hororových scén a dvoch, troch lepších gagov tu skutočne nenachádzam nič, vďaka čomu by sa oplatilo tento film vidieť. Snáď ešte s výnimkou Jenny Ortegy, s ktorou je to už, mimochodom, moje piate filmové stretnutie v tomto roku. Babena sa nám poriadne rozbehla a veru kto by to bol do nej, pri jej vzhľade povedal, že bude jednou z popredných tvári moderného hororu, ...uvidíme čo ďalej... 30 %!! ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ako nápad to bol neskutočný o tom žiadna,  SPOILER: robiť si z mexikánov burgre, KONIEC, idea za 100 a pýtalo si to skvelú komédiu.  Na druhú stranu tu máme niečo, čo nevie poriadne čo chce byť a tak to nie je ani jedno. Pozerá sa nato fajn, ale dĺžka je zbytočne prestrelená. Postavy super,  veľká škoda zabitia najvtipnejšej na začiatku a malý priestor pre Big Maca. Finále fajn akčnejšie. Škoda, tešil som sa nato a vyšiel z toho skôr priemer. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

On to není špatný film , ale je blbě natočený. Nějaký kandidát na starostu vyhlásí zákon, že se zatknou všichni imigranti tak jich vláda drží v celách a pak jim některým nabídne, že půjdou pracovat pro dům seniorů a tím získají občanství a tak zhruba 6 lidí do toho jde. Bohužel zhruba hodinu se nic neděje máme sice náznaky , že ten domov není normální, ale nic více a rozjede se to až cca 30 minut před koncem. Na konci zjistíme, že z nich dělají hamburgery a prodávají je, ale ten postup je komplikovaný a nelogický (ve zkratce píchají jim nějaké sračky oni pak odpadnou zestárnou a zemřou sami od sebe a oni je pomelou v jednom stroji) i ten konec je nelogický jelikož takoví staří dědci a  babky by nepřepraly nikoho to, že zhruba 50 kilový chlápek co chvíli předtím chodí o vozíčku  zabije někoho kdo má tak 150 kilo neřeším radši. I kásting stojí za hovno kromě herečky z Vřískotu 6 nikdo nezaujme. 60 procent ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Naozaj som veľmi sklamaný z tohto filmu. Pri tom to začalo s veľkým potenciálom, ale potom sa príbeh posunul do opatrovateľského domu a vzniká hlúpy film. Zo všetkých síl sa film snažil mať posolstvo, ale keďže to bolo zlé bez akéhokoľvek napätia alebo dobrého scenára, herectva alebo réžie - vyšlo to celé do prázdna. Extra body pridávam, len za atraktívnu ženskú hlavnú úlohu, Jenna Ortega je veľmi fajn, ale nestačí to na dobrý film. 4/10 ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Dejovo vcelku pútavý mix (tak ako správne tvrdí užívateľ Marceloo) Uteč a Lieku na život. Akurát na môj vkus veľmi nevýrazne a béčkovo spracovaný. Herci nehrajú nijak presvedčivo (možno s výnimkou Jenny Ortegy ktorá má potenciál stať sa budúcou kráľovnou hororového žánru) a správanie postáv tiež nie je najlogickejšie. American Carnage mohlo byť slušným low budget hororom, ale dopadlo skôr ako nudný, nevýrazný film, ktorý zaujme len v pár sekvenciách. A aj tie sú poväčšinou komediálne ladené. 2* a 35% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (5)

  • Film je ve skutečnosti založen na Trumpově projevu, který Donald Trump pronesl, když byl zvolen. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se v Madridu (Španělsko). (BMW12)
  • Když JP (Jorge Lendeborg Jr.) ve 30. minutě předčítá důchodkyni z knihy „Proměna“ od Franze Kafky, první dvě věty jsou skutečně z této knihy. Když ho však důchodkyně krátce přeruší, plynule pokračuje dvěmi větami z úplně jiné Kafkovy knihy, a to „Dopisy Mileně“. (dj.patyzon)

Reklama

Reklama