Reklama

Reklama

Hunt Her, Kill Her

  • USA Night Shift (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Během jinak poklidného večera během své první noci v práci se osamělá uklízečka na noční směně ocitne v nečekaném boji o přežití, když se stane terčem zlověstných maskovaných vetřelců. Jejich znepokojivé motivy se stávají stále jasnějšími, a tak musí využít svých lstivých instinktů a barbarského násilí, aby přežila noc. (bianci)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (20)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

No výborne, takže hra na mačku a myš v jednej fabrike medzi upratovačkou a piatimi maskovanými zabijakmi. Ako to už býva zvykom, z upratovačky sa vykľuje Lara Croft skombinovaná s Mac Gyverom, ktorá prežije akékoľvek zranenie, a zo zabijakov sa vykľujú tie najväčšie nemotorné a neschopné nemehlá, ktoré sú snáď hluché aj slepé. Naša upratovačka má okrem toho viac šťastia ako rozumu, takže niektorých zabijakov odrovná šťastnými náhodami, pokiaľ nastaví nejakú pascu, blbeček sa to nej okamžite chytí, a pokiaľ už musí celá doráňaná bojovať v priamom súboji, vždy nájde poruke niečo, čím sa ubráni. Celé komplet predvídateľné, naivné, extrémne hlúpe, ale aj neskutočne zábavné (scéna s hajzlovým zvonom vedie). Kto to nebude brať vážne, pobaví sa, mne to spríjemnilo večer. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě zdařilej a dobře udělanej film. Má to čistýho času 85 minut, je to napínavý, zábavný a jakž takž uvěřitelný. Hlavní hrdinka je sympatická a obyčejná holka, žádná sex bomba, což je další plus. Úplně vidím, jak kdyby to byl studiovej film, meje tu hajzly Magan Fox a předstírá, že má tvrdej život. Tohle je evidentně film za pár korun, kterej mě pobavil víc, než jiný vysokorozpočtový horory a thrillery. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Blbost některých filmů mi přijde roztomilá a zábavná. Ale tohle není ten případ, tahle blbost není zábavná ani nechtěně, bytostně mě urážela, něco tak idiotského už jsem hodně dlouho neviděl. Neumětelsky zrežírované, neumětelsky zahrané, s imbecilními dialogy, celý scénář na hranici demence, trpěl jsem jako zvíře. Pokud to měla být parodie, byla tak jinotajná, že jsem ji nepochopil. Ze všeho nejlepší z celého tohohle podřadného amatérského průseru je úvod s píchačkami a zaučováním Karen postarším jetým týpkem, pak už nastává pozvolný sestup do diváckého pekla. Sakra vlastně ještě to zabití odpadovým zvonem... No tak za to tedy aspoň tu jednu hvězdu dám. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Karen nastupuje do skladu zametat a uklízet tam. Hned první den ji tam , ale nahání 5 chlápků co ji chtějí zabít (jelikož jsou  tam do té doby představeny  zhruba 4 herci a herečky  z toho 1 jen v telefonu není těžké uhodnout kdo to dělá). Co to kazí je debilita filmu z ženské tečou galony krve ona na pohodičku vytáhne sekunďák (sekundové lepidlo) lepící pásku a útěrku a ošetří se a jde dále. Nejvtipnější smrt je zabití zvonem od záchodu to prostě musíte vidět to je druhá nejvtipnější smrt co jsem v těchto typech filmů viděl (vede zabití příborovým nožem co kdesi bylo už nevím kde) následovaná uškrcením kdy 50 kilová ženská na pohodičku uškrtí zhruba 80 kilového chlápka (něco podobného bylo i v Becky (2020) ) Důvod proč to dělají je taky debilní hlavní záporák je její bývalý . 60 procent ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nočné šichty stoja za hovno. Príplatky nevykryjú tie dopady na zdravie a keď nie ste policajt, tak si veľmi nepospíte. 😴 Ale pri tomto filme ma napadlo ako prvé: čo do pekla robí upratovačka v noci a kto ju pri tom bude kontrolovať? Ako sa ukázalo, nerobí nič. Len si telefonuje a čaká na zabijakov. A neskôr sa ukazuje, že má také schopnosti, že ju na takom poste je naozaj škoda. Rezné rany si dokázala dokonca samovyšetriť kanagonom! ☝️ No a tie smrti sú také šialené, že som musel opakovane kontrolovať, či ide o horor, alebo o komédiu až paródiu. A nie, oni fakt chceli týmto strašiť. Nápaditosť treba ale uznať. Hajzlový zvon ako vražedná zbraň by prekvapila i detektíva Patočku. 🧐 ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Morristowne v Tennessee, kde sa natáčal aj film Lesný duch (1981). Tehla, ktorú Karen (Natalie Terrazzino) používala ako zarážku pri vyhadzovaní smetí, je práve z pôvodnej chatky z tohto filmu, ktorá vyhorela začiatkom 80. rokov. Natáčané v reálne fungujúcej továrni v noci a cez víkendy počas obdobia siedmich mesiacov. (Arsenal83)
  • Počas skúšania bojovej scény v kúpeľni Hunter Tinney (Bobby) spadol a rozbil záchod. Majiteľ továrne ho vymenil bez toho, aby žiadal nahradenie nákladov. (Arsenal83)
  • Pri jednej príležitosti počas natáčania štáb zabudol očistiť falošnú krv z podlahy. Nasledujúce ráno pracovníci továrne túto krv nahlásili vedeniu ako možné zranenie na pracovisku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama