Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(viac)

Videá (2)

Celý film 1

Recenzie (259)

H34D 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že zařadit fake trailery v projekci mezi dva Grindhousy byl chytrý (a osvěžující) tah, podtrhují totiž přesně ten typ nadsázky, narážek i nostalgického obdivu, o které se snaží i samotné filmy. Machete vypadá jako ještě nabušenější a při nejmenším stejně drsné Commando, před pár desítkami let by klidně mohlo být myšleno vážně a vzhledem k Planetě Teror vlastně možná i dnes. Je to ten druh balancování na hraně věrohodnosti a imitace, kdy divák zbystří a čeká na sebemenší náznak (dostane se na něj), jež by mu konečně napověděl, zda uvěřit, nebo si s úsměvem vydechnout. 8/10 ()

Maki89 

všetky recenzie používateľa

absoutely fun-fuckin-tastic... ked som to prvy krat videl smial som sa na plne hrdlo a plakal zaroven... macety velke ako pol chlapa, potoky krvi, "spravna zapletka" - co viac si clovek moze priat? jedine aby to malo viac ako 3 minuty.... bol by to uplne super oddychovy film pri ktorom clovek moze kludne vypnut ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama