Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

Utero 

všetky recenzie používateľa

Nedávám odpad snad jen kvůli tomu, že Chucky je jasně můj nejoblíbenější zabiják a vážně mě mrzí, že se někdo opovážil natočit tuhle stupiditu, která skvěle našlapanou sérii totálně potopila. Za něco stojí snad jen atmosféra prvních 10ti minut a pár scének z konce filmu. Jinak čistě uplná nuda a zbytečnost. Navíc Chucky vzhledově už nepůsobí absolutně strašidelně. Jinak ten malý, černý herec, dnes známý z Lost byl tak neuvěřitelně trapný, že se mi z toho občas zvedal kufr. Vážně škoda, že po výborné 1 a 2 vznikla zbytečná a nudná trojka. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

„Nothing like a strangulation to get the circulation going.“ 8 rokov po udalostiach z druhého filmu zatvorili továreň na Good Guys, ktorú ale na začiatku filmu znovuotvorili. Teraz tam upratujú a aj Chuckyho s tou leptajúcou látkou na ňom. Pri stlačení sa z neho spustí krv a znovuzrodenie je na svete. Kamera predlžuje niektoré málo atmosférické zábery, ktoré sú vizuálnym odpadom, ako nekonečný nájazd na krabicu s Chuckym, či reklamu na Good Guys. Hudba dramatických momentov je slabšia, ale postačí. Nezdá sa mi pravdepodobné, aby niekto spadol po trafení šípkou. Chucky stále hláškuje a drží tým divákovu zvedavosť na úrovni, pri ktorej chce dopozerať toto béčko. Okrem sklamania z infarktu, keď chcel Chucky obeť zabiť, pobaví aj holič vojenskej akadémie, čo chytá za štice chalanov a tým, čo majú vlasy dlhé, dá termín. Ku koncu napätie opäť graduje a fanúšik série si film užije. Brutalita samozrejme nechýba a treba poznamenať, že ani neskorší Gandalfov pád nebol až taký strašný. „Man, I really gotta get out of this body.“ ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Mancini si asi vzal dovolenku a poriadne sa na nej zhúlil, pretože takýto chabý scenár si nezaslúži ani hajzel ako Chucky. Andy v podaní trtka zo seriálu Superman tiež zrovna neočarí, a dokonca ani samotný Chucky, ktorý ziape na celé kolo ako chuj a škerí sa horšie ako keď seriem. Zbytočné, nudné a neplnohodnotné pokračovanie. R.I.P. Chucky... ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)

Reklama

Reklama