Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (114)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Moffat si očividne v podaktorých momentoch namýšľa, že divák je tak hlúpy, ako je on chytrý. Snaží sa to hrotiť za každú cenu, pritom je toľko krát zjavné, že tomu, kam to smeruje, by sa dalo na každom kroku úplne ľahko vyhnúť, keby sa len príbeh neposúval ďalej do absurdna tým, že scenárista nechává postavy neustále konať iracionálne na základe nelogických rozhodnutí, v ktorých navyše až príliš úraduje náhoda. Tá krehká vnútorná integrita scenára by sa proste rozpadla, keby postavy začali odrazu rozprávať to, čo by rozprával normálny človek v danej situácii a nie to, čo potrebuje scenárista aby (ne)hovorili. A v závere tá miera nasilu vyhrotených nedorozumení už ani nie je fargovsky vtipná, ale proste len rušivá a frustrujúca. Trošku horká pachuť na konci, lebo ten rozbeh bol veľmi nádejný. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celý seriál je jedna schizofrenní slátanina, která přepína mezi linkou v USA a linkou v Anglii. Ta USA je několikanásobně lepší, ale idiocie té britské táhne seriál dolů. Vrchol demence co si až pár minut na závěr hraje na chytrou a promyšlenou podívanou. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Reklama

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Hned od začátku, je to nepříjemný a stresující, na tohle se dívalo hodně špatně a s každým dalším dílem, to bylo víc a víc nejpříjemnější. Navíc těžko se zde hledala postava, které bych mohl fandit, protože každá z těch postav, byla v nějakém ohledu slizká. Je proto neuvěřitelě znepokojivé, jak rychle a jak snadno, se jedna laskavost zvrhne, v něco tak ohavného. Tohle už víckrát vidět nechci, je to skvěle zahrané, natočené a celé to funguje výborně, ale podruhé tohle už určitě ne. ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Toto ma moc nepobralo.Vcelku zaujímavý začiatok sa zmenil na charakterovú konverzačku, ktorá sa nedá ani poriadne žánrovo zaradiť.Vikár obdrží od farníka flashku a tým sa spustí rad udalostí, ktoré ale už v druhej epizóde stratili moju pozornosť.Niektoré postavy sa chovajú až nepochopiteľne retardovane a celé ma to nudilo. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Harry Watling: „Snažím se udělat správnou věc, nic víc.“ Nápad to bol dobrý, lenže pocity, čo vo mne zanechal! Minisériu som si vybrala kvôli Davidovi Tennantovi a Stanleymu Tuccimu – to predsa nemôže byť zlé. Ak by som pristúpila na hru – že mi tvorcovia chceli predložiť absolútne absurdný príbeh, to by som sa s tým zmierila. Lenže je to v konečnom dôsledku príliš málo absurdné. V príbehu sa udejú také kriminálne lapsusy, že som len krútila hlavou. Tomuto príbehu sa nedá uveriť nič. Tie dve hviezdičky sú za hlavných predstaviteľov (robili čo mohli, ale scenár bol deravý ako rešeto) a  oslovila ma práca scénografa a kameramana. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama