Reklama

Reklama

Nočné kúpanie

  • Česko Noční koupání (viac)
Trailer 8

VOD (1)

Hrdinami filmu Nočné plávanie sú Wallerovci, rodina, ktorá sa práve nasťahovala do domu s veľkým bazénom na pokojnom predmestí. Možnosť pravidelne rehabilitovať vo vode bola hlavným dôvodom, prečo si toto miesto vybrali za svoj domov. Otec Ray je bývalý úspešný hráč baseballu, ktorého kariéru prerušila nepríjemná degeneratívna choroba. Ray sa nevzdáva a verí, že pravidelné cvičenie môže viesť k zázračnému vyliečeniu. Jeho manželka Eve a dve dospievajúce deti si takisto bazén na záhrade naplno užívajú. Ale keďže idylka v hororenikdy netrvá dlho, čoskoro vyjde na povrch jeho tajomstvo. Dom, do ktorého sa nasťahovali, má desivú minulosť a Wallerovci sa čoskoro stanú jej súčasťou. Všetko, čoho sa bojíte, sa skrýva pod povrchom a čaká na správnu chvíľu. Čaká na muža, ktorý dostane úžasný nápad ísť si uprostred noci zaplávať. Naposledy v živote! (CinemArt SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 8

Recenzie (103)

stitch7 

všetky recenzie používateľa

/// Trailer se mi líbil moc, ale říkal jsem si, co se tak může dít na ploše devadesáti minut? Jenže ono se k mému překvapení něco dělo pořád, a to vcelku efektivně i za dne. Krátký snímek rozvedli tvůrci tak, že rozhodně nenudí. Potom už ale záleží dost na divákovi, jestli dokáže odpustit slabší momenty ve scénáři, kterých zejména ke konci bohužel není úplně málo. Já byl zejména díky hodně spooky scénám u dřívější majitelky domu nadšený, takže jsem se rozhodl nad nedostatky trochu (no možná víc) přimhouřit oko. Očekávám celkem vlažné přijetí, pro mě však šlo o příjemný start hororového roku. Hehe... Moční koupání ()

Harpy 

všetky recenzie používateľa

Chceli sme ist vecer do kina a iný nedavali, vsak skusime tento horor….mozno prekvapí…uhm, naposledy som pindala na den vdakyvzdania ? Velice sa omluvam. Tam viem čo mi vadilo, aj sa páčilo. Tu? Vôbec, nuda, pribeh o ničom, ani do pozadia si to nezapinajte. Ked chcete vidiet pekne podvodne zabery + origoš horor, dajte si radsej deep house, ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Okrem hercov to nemá bohužiaľ vôbec nič. Námet ako tajomný prameň v peknom bazéne ťahá ľudí do hlbiny nie je to pravé orechové. Do toho sa občas (asi 2x) objaví nejaká divná vec, ktorá vyzerá ako záporák v Scoobym. Inak sledujeme viac menej idylku rodiny pri bazéne, kde sa čvachtá, robí grilovačka alebo sa mladá dáma snaží prísť o veniec. Ako horor veľmi slabučké, možno tak od 15 vyššie. Za mňa rozhodne nie a palec dole. Nepozerá sa nato však zle, natočené je to pekne a herci sú fajn tak kto má čas môže skúsiť. Nič však od toho nečakať. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Horor o tom, kde najstrašidelnejším prvkom má byť chlórovaný bazén, v ktorom sa občas niekto (aj to zväčša mimo záber) utopí. Aj v rukách šikovného režiséra by bol ťažký oriešok natočiť z tohto námetu dobrý celovečerný horor. V rukách neskuseného Bryca McGuira sa z toho stal iba taký ten lightový hororík bez akejkoľvek strašidelnej atmosféry, zaujímavého príbehu alebo čokokoľvek pútavého. Vyslovene to neurazí, ale ani nepobaví vôbec nikoho. Zbytočné a generické až beda. CELKOVO: 4/10 ()

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Tradiční americké strašení s rodinkou stěhující se do použitého domečku tentokrát ale s bazénem opředeným tragickou událostí. Tvůrci ždímou co nejvíce ze zajímavého nápadu vraždící vodní skvrny na zahradě, a tak se seznámíte se členy rodiny, která se snaží prožívat svůj úděl zalitý zpočátku příjemným osvěžením z přírodní pramenité vody. Lekaček a nechutných postaviček pomálu. 50% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (9)

  • Film sa natáčal v Los Angeles, Altadene a Santa Clarite (Kalifornia, USA) celkovo 34 dní. (Arsenal83)
  • Skutočná lokalita domu, ktorá bola použitá ako rodinný domov vo filme, v skutočnosti nie je plne spojená s garážou, takže bazén je možné vidieť z prednej záhrady. Bola pridaná fasáda, aby to vyzeralo, že je to jedna celistvá štruktúra a aby sa blokoval výhľad na bazén z prednej časti domu. (Arsenal83)
  • McGuire uviedol, že film má čiastočne autobiografické prvky v súvislosti s jeho detstvom a dospievaním: "Vyrastal som na Floride, obklopený oceánom z troch strán, v podnebí, ktoré naozaj možno prežiť iba účasťou na vodných rituáloch, poznajúc priateľov, ktorí sa utopili, hurikány, ktoré zaplavili domovy, havárie lodí, útoky žralokov, začnete mať určitý strach a úctu k vode... Čeľuste som videl, keď som mal 10 rokov. Vtedy sme mali bazén a pamätám si, ako som sám plával v noci, keď mi mladší brat zhasol svetlá. A aj keď som vedel, že je bazén hlboký iba 9 stôp (2,7 m) a široký 18 stôp (5,4 m), bol som si istý bez akéhokoľvek pochybnosti, že voda je priepasť a niečo hrozné sa ku mne z hlbín dvíha." (Arsenal83)

Reklama

Reklama