Reklama

Reklama

Bryce McGuire

Bryce McGuire

Zaujímavosti (4)

Nočné kúpanie (2024)

  • McGuire uviedol, že film má čiastočne autobiografické prvky v súvislosti s jeho detstvom a dospievaním: "Vyrastal som na Floride, obklopený oceánom z troch strán, v podnebí, ktoré naozaj možno prežiť iba účasťou na vodných rituáloch, poznajúc priateľov, ktorí sa utopili, hurikány, ktoré zaplavili domovy, havárie lodí, útoky žralokov, začnete mať určitý strach a úctu k vode... Čeľuste som videl, keď som mal 10 rokov. Vtedy sme mali bazén a pamätám si, ako som sám plával v noci, keď mi mladší brat zhasol svetlá. A aj keď som vedel, že je bazén hlboký iba 9 stôp (2,7 m) a široký 18 stôp (5,4 m), bol som si istý bez akéhokoľvek pochybnosti, že voda je priepasť a niečo hrozné sa ku mne z hlbín dvíha." (Arsenal83)

Nočné kúpanie (2024)

  • McGuire pridal do soundtracku popové piesne z 80. rokov, napríklad dal Rayovi Wallerovi (Wyatt Russell) slabosť pre metal 80. rokov, aby jeho postava mala pocit, že je priťahovaná k minulosti. (Arsenal83)

Nočné kúpanie (2024)

  • Bryce McGuire pochválil Korvena za hudbu: "Jeho hudba je na všetkých mojich scenáristických playlistoch. Povedal som mu, že mám víziu hudby, ktorá by mala dávať pocit, že vychádzať iba z vody, ako nejaký utopený zbor stúpajúci z hlbín, a on bol za. Je to taký milý a nadaný chlap. Len Mark dokáže vytvoriť zvuky tak podivné a mrazivé." (Arsenal83)

Galéria (1)

Reklama

Scenárista

Režisér

Filmy
2024

Nočné kúpanie

Krátkometrážny
2023

Every House Is Haunted

2014

Night Swim

Reklama

Reklama