Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williamsová (Queen Latifah) je krásna, neústupná a sexi taxikárka, známa tým, že sa ulicami New Yorku zásadne rúti rýchlosťou presahujúcou 150 km za hodinu! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektív, jeden z najlepších, ktoré New York má, ale, bohužiaľ, zároveň jeden z najhorších šoférov, akého kedy mesto zažilo. Andy je na horúcej stope gangu brazílskych bankových lupičiek vedených krásnou Vanessou (Gisele Bündchenová) a prehovorí Belle, aby mu pomohla štvoricu prefíkaných zlodejok chytiť. Chladnokrvná taxikárka a sebavedomý policajt sa spoločne púšťajú do napínavej hry na mačku a na myš a usilujú sa vypočítavé krásky prekabátiť. Divoká naháňačka sa môže začať, ale len v tom prípade, ak sa dovtedy Belle a Washburn nezabijú navzájom... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Mildas1

Mildas1 (hodnotenie, recenzie)

V USA se filmy nedabují. Když se jim nějaký zamlouvá, natoší ho znovu jako např. Malý indián ve městě = Z džungle do džungle, Můj táta hrdina = Otec nebo milenec, Uprchlíci = Tři uprchlíci atd.

Hodnotit takto vzniklé dílo prakticky nelze. Je to kopie a jako na takovou se na ni musí pohlížet. Kolik existuje kopií obrazu Madona od Rafaela?

Sign

Sign (hodnotenie, recenzie)

vypada to ze si z nas delaj spis srandu lidi...taky ste se u toho citili tak blbe a zaroven nasrane?

Jenda.SG-1

Jenda.SG-1 (hodnotenie, recenzie)

Ani jsem ten film neviděl a už vím, že to nebude stát za zlámanou grešli... to se mi ještě nestalo...

tommei

tommei (hodnotenie, recenzie)

Z okopírovaných scén mě akorát tak zabolela hlava! Jak si tohle vůbec Američani mohli dovolit? Navíc Queen Latifah jako drsná řidička? Tfuj!

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

pakobylka

pakobylka (hodnotenie, recenzie)

Nebylo to tak zlé, jak jsem podle celkového hodnocení očekávala. Sice žádný zázrak, ale celkem zábavně natočená blbůstka. Pravda, neviděla jsem francouzský originál - to bych se možná rozhodla jinak. Takhle je to lehce přes 50% - prozatím.

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

Prečo Amíci musia všetko dosr... prerobiť na svoj nepodarený americký obraz?? Queen Latifah na taxikára nemá.. a banda modeliek na čele s Gisele Bundchen pôsobí dosť lacno. Horšie to už nemohlo byť..

 (hodnotenie, recenzie)

Větší vykrádačku jsem v životě neviděl. Naprosto zbytečný film.

Reklama

Reklama